Aimiro Mediahuis

 

Over

Aimiro Mediahuis is een stichting die door het audiovisuele vakgebied – onze expertise - Amsterdammers bij elkaar brengt. Wij ondersteunen/begeleiden jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt of opleiding.
We organiseren het Amsterdams BuurtFilmFestival, ABFF, een jaarlijks filmfestival met verhalen uit en over alle buurten van Amsterdam. Zo hebben we laatst in december het Amsterdams BuurtFilmFestival, ABFF georganiseerd in de centrale OBA. Hier werden 50 films vertoond, gemaakt door buurtFilmmakers uit heel Amsterdam.

Wij zoeken

We zoeken naar twee enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met het werken met jongeren en volwassenen in Amsterdam.

Taak 1: Administratie
We zoeken een vrijwilliger die kan helpen met de administratie, mee kan denken over de inhoud van projectvoorstellen en de verslaglegging. Zo schrijven wij bijvoorbeeld vaak fondsen aan, waar we hulp bij kunnen gebruiken. (Als het je leuk lijkt om bij de communicatie te helpen, kan je dat ook doen, maar dat kan in overleg). We hopen dat je voor minstens 8 uur per week beschikbaar bent.

Taak 2: Promotie en marketing medewerker
We zoeken een vrijwilliger die kan helpen ons team met promotie- en marketingmedewerking voor het ABFF. We verwachten van de vrijwilliger dat hij of zij goed kan communiceren met filmmakers, samenwerkingsorganisaties en fondsen.

Wij bieden

Aimiro Mediahuis is een gezellige, multiculturele organisatie met een groot netwerk in Amsterdam. We bieden je een uitdagende leeromgeving aan en een platform voor je eigen inbreng. Ook ben je altijd welkom op ons kantoor vlakbij Artis, met een lekkere lunch en reiskosten vergoeding.

Interesse?

Geweldig dat je interesse hebt! Laat NL Cares - Amsterdam dit weten via amsterdam@nlcares.nl en ontvang meer informatie.