Buurthuiskamer Oase

 

Over

Buurthuiskamer OASE is een warme plek midden in de Oosterparkbuurt waar iedereen welkom is. Het is een plek waar buren elkaar ontmoeten en bijpraten met een kop koffie. Er wordt onder andere huiswerkbegeleiding gegeven en Nederlandse en Spaanse les. Ook wordt er maandelijks een filmavond en eetkookclub georganiseerd.

Wij bieden

Een leuke werkplek. Een gezellig team waar je jezelf kan ontplooien. Ruimte voor inbreng van eigen idee├źn en vaardigheden. Diverse trainingen (o.a. communicatie)Jaarlijkse excursie en gezamenlijke activiteiten. Eens per jaar een leuke attentie. Binding met de allerleukste buurt van Amsterdam!

Wij zoeken

We zoeken een gastheer of gastvrouw die het leuk vindt om de bezoekers welkom te heten. Iemand die zich voor een langere periode wil inzetten voor een dagdeel per week. Dus lijkt het jou leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Kom vooral eens op gesprek bij OASE om te horen wat we doen en wat jij zou kunnen betekenen. We ontmoeten je graag!

Interesse?

Geweldig dat je interesse hebt! Laat NL Cares - Amsterdam dit weten via amsterdam@nlcares.nl en ontvang meer informatie.