Informatie

 

Activiteiten NL Cares

Wellicht heb je door alle berichtgeving omtrent het coronavirus vragen over de doorgang van onze activiteiten. Heel logisch! Wij staan in nauw contact met de maatschappelijke organisaties waar onze activiteiten plaatsvinden.

De meeste maatschappelijke organisaties hebben besloten de activiteiten voorlopig niet door te laten gaan. Deze activiteiten vind je dan voor nu dus niet terug op onze online agenda. De activiteiten die wel online staan gaan vooralsnog door. Mocht je ingeschreven staan maar gaat de activiteit last-minute niet door, dan nemen wij contact met je op!

Als je zelf verkouden bent (hoesten, keelpijn, neusverkoudheid) en/of koorts hebt vragen wij je om niet deel te nemen aan onze activiteiten.

Ga je wel ergens helpen dan is het heel belangrijk dat je de maatregelen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen in acht neemt, deze zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Het zijn:

Was je handen regelmatig

Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

Gebruik papieren zakdoekjes

Geen handen schudden


Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Let goed op elkaar!

Contact

Meer vragen over het coronavirus?

Bekijk dan de Q&A van het RIVM

Lees verder