Flexibel vrijwilligen

Ook in Den Haag brengt NL Cares mensen uit verschillende leefwerelden samen. Wil jij ook flexibel vrijwilligerswerk doen in Den Haag? Kijk dan voor al onze activiteiten op de vrijwilligerskalender.

Naar de kalender
 

Nieuws uit Den Haag

Nieuw in team Den Haag

Nieuw in team Den Haag

Hoi! Mijn naam is Arwen en ik ben in juli begonnen bij NL Cares. Met veel enthousiasme ga ik me inzetten in Den Haag als Project Manager. Ik heb veel zin om mooie ontmoetingen te creƫren tussen vrijwilligers en onze doelgroepen. Daarnaast houd ik van racefietsen, surfen, het strand en mooie reizen maken. Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk in Den Haag? Neem dan contact met me op.

Stages in Den Haag

Stages in Den Haag

Studeer jij in Den Haag of omstreken, en lijkt het je leuk om stage te lopen bij NL Cares? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires die maatschappelijk betrokken zijn. Ook kun je door middel van vrijwilligerswerk praktijkervaring op doen voor bijvoorbeeld je studie Social Work. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Koken bij Resto VanHarte

Koken bij Resto VanHarte

Heb jij tijdens de feestdagen de smaak van gezellig kokkerellen te pakken gekregen? Kom dan meehelpen bij Resto VanHarte! Er staan weer nieuwe activiteiten van Resto VanHarte op onze kalender: je kan aan de slag bij Buurthuis De Mussen, het Vadercentrum Adam en Florence Mariahoeve. Gegarandeerd kookpret en gezelligheid!

Vragen? Neem dan contact op met:

Arwen Slaman

Projectmanager Den Haag

arwen@nlcares.nl
06 - 40 44 13 13

Jeroen Koks

Projectmanager Den Haag

jeroen@nlcares.nl
06 - 30 18 69 18

Manieren om je in te zetten

Flexibel vrijwilligerswerk

Flexibel vrijwilligerswerk

Kies een activiteit in Den Haag die bij jou past, op het moment dat het jou uitkomt.

Speciale projecten

Speciale projecten

Verbind je voor een langere periode aan een maatschappelijke instelling.

Bedrijven

Bedrijven

Vrijwilligerswerk doen met je team of bedrijf? Of interesse in een MVO-programma op maat?

Nieuwsbrief