Update coronavirus

Dankzij de versoepeling van de corona maatregelen is er steeds meer mogelijk. Hierdoor komen er steeds meer activiteiten terug op onze agenda. Houd de agenda daarom goed in de gaten. Verder zijn er ook veel nieuwe activiteiten en landelijke initiatieven waar je bij kunt dragen.

Lees meer!

Flexibel vrijwilligerswerk

Wil jij ook flexibel vrijwilligerswerk doen in Den Haag? Kijk dan voor al onze activiteiten op de vrijwilligersagenda.

Naar de agenda
 

Nieuws uit Den Haag

Nacht van de Vrijwilliger

Nacht van de Vrijwilliger

Save the date! Doe mee met de meest bijzondere nacht van het jaar op 19 november. Bezorg jezelf en een kwetsbare stadsgenoot een mooie avond. In vorige edities deden we activiteiten zoals een muzikale bingo met ouderen of pannenkoeken bakken met dak- en thuislozen.

Nieuwe activiteit

Nieuwe activiteit

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de inburgering van migranten? Schrijf je dan snel in voor de nieuwe activiteit, de CV Taalcheck met migranten. Je videobelt met een migrant van het AZC (asielzoekerscentrum) en geeft tips over de Nederlandse spelling, je hebt geen speciale kennis nodig

Groene vingers?

Groene vingers?

Heb je zin in wat lichaamsbeweging en frisse lucht? Lijkt het je daarbij leuk om Den Haag levendiger en gezonder te maken? Kom dan naar de stadsboerderij Herweijerhoeve in het Zuiderpark en steek je handen uit de mouwen. Je gaat aan de slag in de mooie fruittuin, de klussen variƫren van nieuwe planten plaatsen tot onkruid verwijderen. Kijk snel op onze agenda en schrijf je in!

Vragen? Neem dan contact op met:

Arwen Slaman

Projectmanager Den Haag

arwen@nlcares.nl
06 - 40 44 13 13

Jeroen Koks

Projectmanager Den Haag

jeroen@nlcares.nl
06 - 30 18 69 18

Nieuwsbrief