Update coronavirus

Dankzij de versoepeling van de corona maatregelen is er steeds meer mogelijk. Hierdoor komen er steeds meer activiteiten terug op onze agenda. Houd de agenda daarom goed in de gaten. Verder zijn er ook veel nieuwe activiteiten en landelijke initiatieven waar je bij kunt dragen.

Lees meer!

Flexibel vrijwilligerswerk

Wil jij ook flexibel vrijwilligerswerk doen in Den Haag? Kijk dan voor al onze activiteiten op de vrijwilligersagenda.

Naar de agenda
 

Nieuws uit Den Haag

Nacht van de Vrijwilliger

Nacht van de Vrijwilliger

Save the date! Doe mee met de meest bijzondere nacht van het jaar op 19 november. Bezorg jezelf en een kwetsbare stadsgenoot een mooie avond. In vorige edities deden we activiteiten zoals een muzikale bingo met ouderen of pannenkoeken bakken met dak- en thuislozen.

Nieuwe activiteit

Nieuwe activiteit

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de inburgering van migranten? Schrijf je dan snel in voor de nieuwe activiteit, de CV Taalcheck met migranten. Je videobelt met een migrant van het AZC (asielzoekerscentrum) en geeft tips over de Nederlandse spelling, je hebt geen speciale kennis nodig

Zomerprogramma De Mussen

Zomerprogramma De Mussen

Tijdens de zomervakantie biedt Buurtcentrum de Mussen een uitgebreid zomerprogramma voor kinderen uit de Schilderswijk. Er worden voor kinderen van verschillende leeftijden leuke activiteiten georganiseerd zoals een workshop rappen, bootcamps, workshop fotografie, superheldengym, boogschieten en nog veel meer. De mussen heeft hulp nodig van vrijwilligers bij veel van de activiteiten. Vind je het leuk om iets bij te dragen aan een positieve zomer voor kinderen in de Schilderswijk? Schrijf je dan snel in via onze Agenda.

Vragen? Neem dan contact op met:

Arwen Slaman

Projectmanager Den Haag

arwen@nlcares.nl
06 - 40 44 13 13

Jeroen Koks

Projectmanager Den Haag

jeroen@nlcares.nl
06 - 30 18 69 18

Nieuwsbrief