Flexibel vrijwilligerswerk

Wil jij ook flexibel vrijwilligerswerk doen in Den Haag? Kijk dan voor al onze activiteiten op de vrijwilligerskalender.

Naar de kalender
 

Nieuws uit Den Haag

Warme Winter Weken

Warme Winter Weken

Feestdagen vier je samen. Ga daarom in december met vrienden aan de slag bij een maatschappelijke instelling bij jullie in de buurt. Inschrijven kan weer vanaf 1 november!

Stages in Den Haag

Stages in Den Haag

Studeer jij in Den Haag of omstreken, en lijkt het je leuk om stage te lopen bij NL Cares? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires die maatschappelijk betrokken zijn. Ook kun je door middel van vrijwilligerswerk praktijkervaring op doen voor bijvoorbeeld je studie Social Work. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Nieuw in team Den Haag

Nieuw in team Den Haag

Hoi! Mijn naam is Arwen en ik ben in juli begonnen bij NL Cares. Met veel enthousiasme ga ik me inzetten in Den Haag als Project Manager. Ik heb veel zin om mooie ontmoetingen te creƫren tussen vrijwilligers en onze doelgroepen. Daarnaast houd ik van racefietsen, surfen, het strand en mooie reizen maken. Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk in Den Haag? Neem dan contact met me op.

Vragen? Neem dan contact op met:

Arwen Slaman

Projectmanager Den Haag

arwen@nlcares.nl
06 - 40 44 13 13

Jeroen Koks

Projectmanager Den Haag

jeroen@nlcares.nl
06 - 30 18 69 18

Nieuwsbrief