Update coronavirus

Door het coronavirus is het voor iedereen, maar nóg meer voor de kwetsbaren in de samenleving, een lastige tijd. Thema's die wij in onze maatschappij zien zoals eenzaamheid en armoede zijn nog groter geworden. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat we allemaal wat extra aandacht hebben voor elkaar.

Het is dus erg waardevol om je, juist nu, aan te melden als vrijwilliger en een verschil te maken voor iemand anders. We werken hard aan manieren om ondanks de maatregelen rondom het coronavirus toch impact te kunnen blijven maken. Want juist in deze tijd betekent extra aandacht en hulp ontzettend veel voor diegenen die dat nodig hebben.

Lees meer!

Flexibel vrijwilligerswerk

Wil jij ook flexibel vrijwilligerswerk doen in Den Haag? Kijk dan voor al onze activiteiten op de vrijwilligersagenda.

Naar de agenda

Nieuws uit Den Haag

Help de Mussen

Help de Mussen

De mussen is opzoek naar vaste huiswerkbegeleiders. Als je als online vrijwilliger aan de slag gaat, kan je zelf aangeven hoeveel kinderen je wil begeleiden, vervolgens word je aan 1 of meerdere kinderen gekoppeld en kan je contact met ouders opnemen. Jullie maken dan samen afspraken over de online begeleiding; op welke momenten en hoe (bijv. m.b.v. whats app videobellen). Je wordt uiteraard begeleid door de coördinator van De Mussen. eem contact met ons op voor meer informatie.

Corona activiteit

Corona activiteit

Elke vrijdag kun je thuis iets bakken voor eenzame ouderen in Den Haag. Cupcakes, Brownies of een lekkere fruitcake. De ouderen van WZH Sammersbrug zullen er van smullen. Schrijf je in via de agenda. Een vergeet niet een fotootje van je baksel op Instagram te zetten en ons te taggen via @nlcares.

Stuur een kaartje

Stuur een kaartje

Geluk zit in kleine dingen. Zeker nu, tijdens deze lastige tijd. Daarom hopen we dat je een kaartje wilt sturen aan een bewoner van WZH Bezuidenhout. Daar zouden zij erg blij mee zijn! Inschrijven en meer info op onze agenda via de knop hieronder.

 

Vragen? Neem dan contact op met:

Arwen Slaman

Projectmanager Den Haag

arwen@nlcares.nl
06 - 40 44 13 13

Jeroen Koks

Projectmanager Den Haag & Marketing Manager

jeroen@nlcares.nl
06 - 41 38 87 26

Nieuwsbrief