Christmas Crowdfunding

 

Doneer een cadeautje!

Om kwetsbare ouderen een fijne decembermaand te bezorgen, organiseren we dit jaar de NL Cares Christmas Crowdfunding. Juist in deze lastige periode is het van belang om naar elkaar om te kijken en een beetje extra aandacht te hebben voor elkaar. Het is daarnaast niet voor iedereen vanzelfsprekend om een feestelijke decembermaand te hebben.

Door een (kleine) donatie te doen, draag je direct bij aan een geluksmomentje voor een oudere in jouw stad. Zo kan je al een donatie doen vanaf 5 euro. Met dit bedrag schenk jij een kerstcadeautje aan een oudere of een dak- en thuisloze. Heb je iets meer te besteden of vind je het leuk om samen met een groepje vrienden een donatie te doen? Ga dan voor een DIY kerststukje, het Warme Winter Weken pakket of voor een geheel versierde kerstboom!

Doe mee!

.

 

Good to know

Een gift kan fiscaal aftrekbaar zijn!

Gegevens voor donatie:

Stichting Nederland Cares
RSIN: 814543261
BTW: NL 814 543 261 B01
KvK: 34223969
IBAN: NL23 ABNA 0416 8559 97

Lees meer over fiscale voordelen

Steun onze missie

Vanwege de noodzakelijke maatregelen missen kwetsbare ouderen op dit moment de extra aandacht van vrijwilligers en familieleden. Tijd voor NL Cares om in actie te komen! Daarom organiseert NL Cares de Balkonserenade. Een muzikaal hart onder de riem in deze tijd van crisis. Help je ons mee de serenades mogelijk te maken? Als donateur draag je daarnaast ook direct bij aan onze missie en zorg je er zo voor dat er in jouw stad duizenden ontmoetingen plaatsvinden tussen mensen uit verschillende leefwerelden. Je draagt bij aan de ondersteuning van maatschappelijke organisaties en persoonlijke aandacht voor kwetsbare stadsgenoten. Zo werken we samen aan een samenleving waarin iedereen open staat voor elkaar.

Doe een donatie

Andere manieren om je in te zetten:

Flexibel vrijwilligerswerk

Flexibel vrijwilligerswerk

Kies een activiteit bij jou in de buurt, die bij jou past, op het moment dat het jou uitkomt!

Speciale projecten

Speciale projecten

Verbind je voor een langere periode aan een maatschappelijke instelling.

Bedrijven

Bedrijven

Vrijwilligerswerk doen met je team of bedrijf? Of interesse in een MVO-programma op maat?