Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Alles is liefde koekjes bakken

WZH Carel van den Oever

12 februari 2019
Schrijnwerkersgaarde 3, 2542 TP Den Haag
14:00 - 16:00
Ouderen
1/2

Activiteit

Deze maand is Alles Is Liefde maand bij Carel van den Oever. Deze dag komen er basisschool kinderen op bezoek om hartjes koekjes te bakken. Natuurlijk is jou hulp hard nodig. Uiteraard eten we de koekjes samen op met koffie thee of limonade.


Doelgroep & impact

Carel van den Oever stelt het welzijn van haar bewoners volop en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De bewoners leven namelijk enorm op door de extra aandacht en er ligt minder druk op het aanwezige personeel. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Locatie

De woningen van woonzorgcentrum Carel van den Oever liggen in het stadsdeel Escamp, een rustige woonwijk met veel groen. In Carel van den Oever wonen mensen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben in een beschermde omgeving.

Help je mee?

Doe jij mee met deze leuke activiteit? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen