Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Avond-2-Daagse De Componist

De Componist

20 juni 2019
Georg Jarnostraat 14 20, 3543 BX Leidsche Rijn
18:30 - 21:00
Ouderen
0/2

Activiteit

Wie kent niet de traditionele Avond-4-Daagse? Een gezellig evenement voor jong en oud. Er even samen tussenuit. Woonzorgcentra De Drie Ringen, De Componist en De ingeplanden organiseren daarom een Avond-2-Daagse voor bewoners. Samen met de vrijwilligers wandelen wij twee avonden een eigen tocht in de omgeving Leidsche Rijn.

 

Doelgroep & impact 

Woonzorgcentrum De Drie Ringen biedt intensieve verzorging aan ouderen met uiteenlopende zorgbehoeftes. Het welzijn van bewoners staat centraal en als vrijwilliger kun je hier een waardevolle bijdrage aan leveren

 

Help je mee?

Wil jij ook de Avond-2-Daagse lopen en gezellig een praatje maken met de ouderen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

Bereikbaarheid

De activiteit vindt plaats in woonzorgcentrum De Drie Ringen aan de Kandinskystraat 40 in Leidsche Rijn. Dit is ongeveer 25 minuten fietsen vanaf de binnenstad in Utrecht. Ook kun je de trein nemen naar station Utrecht Terwijde . Daar vandaan is het 12 minuten lopen naar het woonzorgcentrum. 

Schrijf je in