Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Beauty middag voor ouderen

Carel van den Oever

10 juni 2019
Schrijnwerkersgaarde 3, 2542 TP Den Haag
13:45 - 15:00
Ouderen
0/2

Activiteit

Op deze maandagmiddag kom je om 14.15 binnen. Je hebt dan even de tijd om koffie of thee te schenken voor de bewoners voordat de nagels worden gelakt zodat de bewoners van Carel van den Oever er weer piekfijn uit zien. De bewoners vinden het gezellig om een praatje te maken en daarbij kunnen ze lekker ontspannen. 


Doelgroep & impact

Carel van den Oever stelt het welzijn van haar bewoners volop en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De bewoners leven namelijk enorm op door de extra aandacht en er ligt minder druk op het aanwezige personeel. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Locatie

De woningen van woonzorgcentrum Carel van den Oever liggen in het stadsdeel Escamp, een rustige woonwijk met veel groen. In Carel van den Oever wonen mensen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben in een beschermde omgeving.

Help je mee?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze gezellige activiteit? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op