Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Beautymiddag voor ouderen De Werf

Zorgcentrum de Werf

14 augustus 2019
Van Reigersbergenstraat, 1052 WN Amsterdam
14:00 - 16:30
Ouderen
1/2

Activiteit

Wat is er nou lekkerder dan helemaal in de watten gelegd worden? Als vrijwilliger verwelkom jij de bewoners in de grote zaal, waar zij kunnen genieten van oa. een manicure of massage. Jij schuift gezellig aan en maakt een praatje met de bewoners. Zo help je mee aan een heerlijke verwenmiddag!

Doelgroep & impact 

De Werf is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam West. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen bij de beautymiddag. 

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen tijdens de beautymiddag? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Bereikbaarheid

De Werf is gelegen aan het een prachtige plek aan het water in Amsterdam West. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Pak tram 3, 12, 13 of 14 en stap uit bij de De Clerqstraat. Vanaf hier is het 5 minuutjes lopen.