Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bijeenkomst van Vriendenkringen voor volwassenen bij de Boeg

De Boeg

17 maart 2019
Hoofdweg 495, 1055 SC Amsterdam
13:30 - 16:00
Mensen met een beperking
0/2

Activiteit 

Vandaag is de bijeenkomst van de Vriendenkring volwassenen. Kom jij een handje helpen en meedoen met de leuke activiteiten? Vriendenkringen is een project van DOCK voor jongeren, volwassenen en ouderen die moeite hebben met het aangaan van sociale contacten en/of zich soms eenzaam voelen. Dit kan komen door een lichte beperking of om andere redenen. Zij krijgen bij Vriendenkringen de gelegenheid om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten, vriendschappen aan te gaan en/of samen een activiteit te ondernemen. Ze worden hierin ondersteund door een professional, vrijwilligers en stagiaires. 

Doelgroep

Vriendenkringen is er voor jongeren vanaf 15 jaar, volwassenen en ouderen. Voor mensen die een bepaalde mate van eenzaamheid ervaren en/of een lichte beperking hebben zoals: licht verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking, een vorm van autisme, een chronische ziekte, niet aangeboren hersenletsel of lichte psychische problemen en daardoor een klein tot geen sociaal netwerk hebben. Of die moeite hebben met het vinden, maken en/of onderhouden van sociale contacten. 

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten bij de Vriendenkringen voor Volwassenen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.