Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bijles bij IMC Weekendschool

IMC Weekendschool West

17 maart 2019
Postjesweg 1, 1057 DT Amsterdam
11:00 - 12:00
Kinderen
1/2

Activiteit

IMC Weekendschool is een school voor aanvullend onderwijs. De weekendschool biedt een driejarige opleiding voor jongeren gericht op het ontwikkelen van brede algemene kennis en het ontdekken van individuele interesses. Help jij een uurtje in de week mee door de leerlingen van IMC Weekendschool te begeleiden bij hun huiswerk en de moeilijke vakken? 

Doelgroep & Impact

Nieuwsgierige leerlingen uit groep 7, 8 en de brugklas uit Amsterdam. Zij hebben zichzelf opgegeven om drie jaar lang het programma van IMC Weekendschool te volgen. De leerlingen zijn enthousiast en hebben hun hart op de tong. IMC Weekendschool heeft drie jaargroepen. Iedere jaargroep bestaat uit twee klassen van ongeveer 20 leerlingen. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep kinderen en jongeren. ​

Locatie

IMC Weekendschool West bevindt zich in het Sieraad, Postjesweg 1, 1057 DT Amsterdam. 

Help je mee?

Wil jij ook vrijwilligen tijdens deze activiteit? Klik hieronder dan op 'ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.