Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bingo met ouderen bij de Flesseman

Verzorgingstehuis Flesseman

10 november 2019
Nieuwmarkt 77, 1011 MA Amsterdam
14:00 - 16:00
Ouderen
0/3

Activiteit

....Bingo! Op deze spelmiddag help je de ouderen van de Flesseman met het gezelligste en spannendste spelletje van de maand. Jij helpt de bewoners die het nodig hebben met het invullen van de bingokaart en maakt een gezellig praatje. Hopelijk slepen jullie samen mooie prijzen in de wacht! Ook help je bij het schenken van koffie en thee en help je met de loterij. Aan het einde van de activiteit is er hulp nodig om op te ruimen. 

Doelgroep & Impact

Door de toenemende bezuinigingen in de zorg is er steeds minder personeel beschikbaar voor de begeleiding van sociale activiteiten. Ouderen genieten enorm van de persoonlijke aandacht die jij hen geeft. In de woon-zorgcentra wonen ouderen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen door lichamelijke en/of psychische klachten, zoals dementie. Wees er verder op voorbereid dat ouderen een lager tempo aanhouden dan jij gewend bent.

De locatie

In de gezellige Nieuwmarktbuurt vindt je de Flesseman. Flesseman en de Nieuwmarktbuurt zijn al jaren een onafscheidelijk duo. Humor, gezelligheid, betrokkenheid bij elkaar en bij de buurt. Dat is kenmerkend voor Flesseman.

Help je mee?

Wil jij je de eerste zondag van de maand ook inzetten door ouderen te helpen met de Bingo? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.