Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bingo in Oost

De Open Hof

20 juni 2019
Fahrenheitstraat 115, 1097 PP Amsterdam
14:30 - 16:30
Ouderen
2/2

Activiteit

Bingo betekent feest! En mooie prijzen! Helaas kunnen niet alle ouderen de cijfers en letter meer even goed horen en zien. Jij schuift aan en helpt de ouderen met het afstrepen van de nummers, zodat ze geen enkele verdiende prijs missen! Daarnaast kun je helpen bij het schenken van de koffie en thee en aan het einde help je mee opruimen.

Doelgroep & impact

De Open Hof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Oost. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen bij de Bingo.

Locatie

Deze activiteit vindt plaats in en om woonzorgcentum de Open Hof. De Open hof ligt in het rustige Amsteldorp, een buurt in Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost. Een jaren ’20 wijk waar veel bewoners uit de Open Hof zijn opgegroeid.

Help je mee?

Zin in een gezellige middag?! Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.