Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Koken voor de buurt met Buurtbuik Oost

Buurtbuik Oost

2 september 2019
Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam
16:00 - 20:00
Algemene hulp
0/2

Activiteit

Als vrijwilliger help je met het uitdelen van de maaltijden aan de bezoekers. Ook assisteer je in de keuken met het bereiden en opscheppen van de maaltijden als dit nodig is. Bij deze activiteit staat de ontmoeting centraal, buurtbewoners die elkaar normaal gesproken voorbij lopen leren elkaar op deze manier beter kennen. Veel bezoekers zijn eenzaam waardoor het erg fijn voor hen is als er enthousiaste vrijwilligers zijn waar zij een praatje mee kunnen maken. Aan het einde van de activiteit zorg je er gezamenlijk voor dat de ruimte weer opgeruimd is.

NB. De activiteit begint om 16:00 uur, maar inloop is mogelijk tot 17:00 uur. Kan je pas later beginnen? Geen probleem, geef het van te voren even door aan ons!

Doelgroep

Overvloedig voedsel van horeca, supermarkten en andere voedselproducenten wordt gedeeld met mensen uit de buurt. BuurtBuik geeft bewoners, die het om wat voor reden dan ook goed kunnen gebruiken een steun in de rug en stimuleert daarnaast de cohesie en samenwerking in de buurt. 

Locatie en bereikbaarheid

Buurtbuik is te gast in BOOST Transvaal in Amsterdam Oost. Het adres is Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam

Ik wil ook vrijwilligen

Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.