Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Chaos in de keuken!

Steunpunt Haagsche Bluf

20 april 2019
Haagsche Bluf 46, 2511 CN Den Haag
14:00 - 18:00
Mensen met een beperking
0/2

Activiteit

Gezellig eten met de bewoners met een beperking van de Haagsche Bluf. Als de bewoners dat niet al eerder hebben gedaan, ga je ook samen met de bewoners inkopen doen voor de avondmaaltijd en help je bij het klaarmaken daarvan. Vervolgens kunnen jullie samen genieten van het eten! Als de boodschappen al gedaan zijn, kan je uiteraard gezellig met de bewoners een spelletje doen of helpen met klaarmaken van het eten en de afwas. Het gaat vooral om het samenzijn!

Doelgroep & impact


Voor de bewoners van de Haagsche Bluf is het erg waardevol in contact te zijn met de 'normale wereld'. De locatie streeft ernaar de bewoners zoveel mogelijk deel te laten uitmaken van de Haagse samenleving. Jouw komst is voor hen dus erg waardevol.

Locatie


In het centrum van Den Haag, aan een klein, gezellig winkelplein, ligt trefpunt en woonlocatie Haagsche Bluf. Er wonen 29 mensen met een lichte verstandelijke beperking in ruime, luxe studio’s en in drie appartementen vlakbij. Ze wonen individueel en geven hun leven zoveel mogelijk zelf vorm en inhoud, maar er is wel 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De Haagsche Bluf heeft een trefpunt waar wordt gegeten en verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals bingo, karoake en fitness! Ook cliënten van andere locaties bezoeken het trefpunt regelmatig, wat zorgt voor veel gezelligheid.

Help je mee?


Wil je helpen bij het koken met mensen met een beperking? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Ik wil ook vrijwilligen’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op