Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Creativiteit met schelpen & koken met kinderen

Buurthuis de Mussen

12 augustus 2019
Hoefkade 602, 2526 CM Den Haag
09:30 - 15:30
Kinderen
1/5

Activiteit

Buurthuis de Mussen organiseert een veelzijdig zomerprogramma om de kinderen extra in het zonnetje te zetten. De activiteiten zijn gericht op creativiteit, talentontwikkeling en ontspanning. Als vrijwilliger kun jij hulp bieden bij deze leuke (re)creatieve uitjes.

Deze dag gaan de kinderen creatief mooie kunstwerken maken met schelpen en koken. Als vrijwilliger help je mee met de kinderen en geeft ze extra aandacht. Zo bezorg je ze een onvergetelijke middag!


Doelgroep & impact

Buurthuis de Mussen wil meer aandacht individuele aandacht besteden aan de kinderen. Voor veel kinderen is Buurthuis de Mussen de plek waar ze naar toe gaan na school. Er komen soms wel 100 kinderen op een middag binnen lopen, waardoor ze goed extra handen kunnen gebruiken. Het enthousiasme van de kinderen is altijd weer volop aanwezig! 


Locatie

Midden in de Schilderswijk staat buurthuis de Mussen. Dit oudste buurthuis van Nederland speelt al bijna een eeuw een rol van betekenis voor opeenvolgende generaties in deze wijk. Het biedt activiteiten aan voor de kinderen om zich te ontwikkelen op het gebied van participatie, sport en gezondheid en kunst en cultuur. Er zijn 1200 buurtbewoners van alle leeftijden en diverse achtergronden aangesloten bij het buurthuis


Help je mee?

Wil jij de kinderen komen helpen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Ik wil ook vrijwilligen’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op