Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Gelukswandeling: Op volle toeren door Boijmans van Beuningen

Laurens Antonius Binnenweg

20 april 2019
Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GC Rotterdam
10:00 - 12:30
Ouderen
6/10

Activiteit

Train je arm-, been- en lachspieren en kom helpen bij de gelukswandeling. Tijdens de route wordt de buurt op een bijzondere manier verkend. Al kijkend en pratend ga je met de ouderen op ontdekkingstocht. De meerdere geluksopdrachten helpen hier niet alleen bij, maar werken ook nog eens sfeerverhogend. Samen zoeken jullie naar mooie dingen in het landschap, in gebouwen en op straat. Verwonderen, af en toe lachen en soms even nadenken. Tijdens deze gelukswandeling bezoek je samen met de ouderen gratis het Boijmans Museum!

Locatie

De gelukswandeling vertrekt bij de instelling. Hier help je met het ophalen van de ouderen van hun kamers. De wandeling wordt begeleid door de organisator van de Gelukswandelingen in Rotterdam, Misja. Hij geeft uitleg over de activiteit en neemt jullie mee op pad. 

Impact 

Samen naar buiten, kletsen en op zoek naar mooie dingen, zorgt voor een bijzondere ervaring voor de ouderen. Zij komen niet vaak buiten, omdat er per persoon een vrijwilliger nodig is om de deur uit te gaan. Hoe meer mensen zich als begeleider opgeven, hoe meer bewoners mee kunnen met de gelukswandeling. Het gaat ook door bij regen. 

Meedoen?

Wil je ervoor zorgen dat een extra oudere mee kan doen met de gelukswandeling? Kom in beweging en meld je aan!