Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Grote schoonmaak bij de Voedselbank

Voedselbank

29 september 2019
Archangelkade 11, 1013BE Amsterdam
12:00 - 16:00
Algemene hulp
0/6

Activiteit

Eens per maand krijgt het distributiecentrum van de Voedselbank een grote schoonmaakbeurt. Heb jij zin in een actief en nuttig dagje? Schrijf je dan in! Als vrijwilliger help je alles aan de kant te zetten, maak je de stellingen schoon en veeg en schrob je (machinaal) de vloeren. Omdat de activiteit tijdens lunchtijd plaatsvindt, krijgen alle vrijwilligers ook een lunch aangeboden.

Doelgroep & impact

De Voedselbank in Amsterdam verzorgt in Amsterdam op wekelijkse basis 4500 voedselpakketten. Deze pakketten gaan naar individuen en gezinnen die onder de armoedegrens leven. Dankzij de Voedselbank kunnen zij voorzien worden van een veillig voedselpakket. 

Locatie

Let op: Deze locatie is niet eenvoudig te vinden als je de activiteit voor de eerste keer bezoekt. Plan voldoende reistijd in. De Loods is onverwarmd en het is handig om kleding te dragen die ook tegen een stootje - vuil of beschadiging - kan.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten door de Voedselbank te helpen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Voor de enthousiastelingen: Je kan ook op andere dagen in de week in Amsterdam aan de slag bij de Voedselbank!