Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Help bij het uitdelen van voedselpakketten van de Voedselbank

De Paardenberg

20 juni 2019
Paardenbergstraat 1, 2572 XH Den Haag
10:15 - 12:30
Algemene hulp
1/3

Activiteit

Elke donderdagochtend kunnen mensen, die onder de armoedegrens leven, een voedselpakket van de Voedselbank ophalen in buurthuis de Paardenberg. Vanwege beperkte middelen is het buurtcentrum afhankelijk van vrijwilligers dus jouw extra helpende handen, aandacht en tijd worden dan ook zeer gewaardeerd.

Doelgroep & impact

De Voedselbank verzorgt in de regio Haaglanden iedere week voor ca. 2500 huishoudens voedselpakketten voor mensen die onder de armoedegrens leven. Om recht te hebben op een voedselpakket wordt elke drie maanden opnieuw geëvalueerd of je hierop recht hebt. Met deze activiteit help je de allerarmsten in de samenleving.

Door krappe middelen draait de voedselbank voornamelijk op de inzet van vrijwilligers.

Locatie

Het doel van De Paardenberg is om bij te dragen aan de leefbaarheid en de interactie tussen verschillende nationaliteiten te stimuleren. Daarom organiseert De Paardenberg veel activiteiten voor de buurt.

Help je mee?

Wil je helpen met het uitdelen van de voedselpakketten? Meld je dan hieronder aan met de knop 'Schrijf je in'. Na ontvangst van uw registratie ontvangt u een bevestigingsmail met aanvullende informatie over locatie en activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op