Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Heupen los - dansen met ouderen

Florence Mariahoeve

20 juni 2019
Hofzichtlaan 115, 2594 XZ Den Haag
13:15 - 15:30
Ouderen
0/5

Activiteit

Hou jij van dansen en wil je daar graag een ander blij mee maken, kom dan eens meedansen op de dansmiddag bij Florence Mariahoeve. Tijdens deze dansmiddagen is er live muziek waarop onze bewoners, jonge en oude mensen met dementie graag een dansje maken.


Doelgroep, locatie & impact

In Mariahoeve wordt zorg geboden aan 184 cliënten, de medewerkers zetten zich in zodat zij de juiste en beste specialistische zorg en behandeling krijgen. Mariahoeve is met name gespecialiseerd in de zorg voor jonge mensen met dementie. De wensen en behoeften van de cliënten staan centraal in de verzorging.


Vrijwilligers nemen een belangrijke plaats in en zijn actief op alle afdelingen van Florence Mariahoeve. Als vrijwilliger draag je bij aan een prettig woon- en leefklimaat voor de cliënten.  Of je nu vier uur, vier dagen of incidenteel een bijdrage wilt leveren, elke vorm van ondersteuning is meer dan welkom! Door jouw inzet kunnen de cliënten hun leven zoveel mogelijk voortzetten zoals ze gewend zijn.


Help je mee?

Gooi jij samen met de bewoners de heupen los? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op