Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Huiswerkles aan kinderen bij de Bockesprong

Bockesprong

16 april 2019
Theophiel De Bockstraat 100, 1058 VC Amsterdam
18:00 - 19:30
Kinderen
0/2

De activiteit

Jij helpt de kinderen bij het maken van hun huiswerk. Je helpt ze om zich te concentreren, gestructureerd te werken en helpt ze bij het maken van de opdrachten. Specifieke kennis van vakken is niet nodig, een beetje persoonlijke hulp is voor de kinderen al erg welkom! De voortgang van de kinderen wordt in de gaten gehouden door middel van logboeken en een nabespreking.

Doelgroep & impact 

De kinderen die bij de huiswerkondersteuning van de Bockesprong komen hebben vragen over hun huiswerk. Thuis hebben zij vaak niet de rust of de middelen om hun huiswerk te maken. De extra persoonlijke aandacht die zij krijgen tijdens deze huiswerklessen geeft hen het steuntje in de rug dat ze verdienen. Wil je meer informatie over hoe je het beste met deze doelgroep om kan gaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep op de website.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten door te helpen bij de huiswerkles? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Locatie en bereikbaarheid

Deze activiteit vindt plaats in de Bockesprong. Voor de ruimte van het jongerenwerk moet je het schoolplein op lopen, loop je voorlangs de trap, en dan links in de hoek.