Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Kinderen begeleiden tijdens de les bij IMC Weekendschool

IMC Weekendschool Amsterdam Noord

19 april 2020
Meeuwenlaan 132, 1022 AM Amsterdam
10:15 - 15:00
Kinderen
0/3

Activiteit

IMC Weekendschool is een school voor aanvullend onderwijs op de plekken waar dat het hardst nodig is. Elke zondag komen 120 leerlingen naar de weekendschool om les te krijgen van inspirerende gastdocenten. De kinderen leren welke beroepen er zijn, wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn door verschillende vakken zoals journalistiek, geneeskunde of techniek.

Als vrijwilliger help je mee met het begeleiden van de lessen. Leservaring of kennis over het vak is niet nodig. Je hoeft geen les te geven, maar je zorgt ervoor dat de kinderen tijdens de les extra begeleiding en persoonlijke aandacht krijgen.

Doelgroep & Impact

Nieuwsgierige leerlingen uit groep 7, 8 en de brugklas uit Amsterdam Noord. De leerlingen zijn enthousiast en hebben hun hart op de tong. IMC Weekendschool Amsterdam Noord heeft drie jaargroepen. Iedere jaargroep bestaat uit twee klassen van ongeveer 20 leerlingen. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep kinderen en jongeren

Help je mee? 

Wil jij ook meehelpen bij De Weekendschool? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen