Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Koken met Resto van Harte in Mariahoeve

Florence Mariahoeve

25 januari 2019
Hofzichtlaan 215, 2594 XZ Den Haag
17:30 - 20:30
Algemene hulp
2/2

Activiteit

Vandaag wordt er speciaal een gezellig en gezond diner met live muziek georganiseerd voor ouderen uit het stadsdeel Haagse Hout. Naast een vers en gezond driegangendiner vertellen de Haagse iconen Chefkok Pierre Wind en Fred Zuiderwijk over gezonde voeding en veiligheid in en om het huis. Tijdens de activiteit help je met de ontvangst van de gasten en met het serveren van het driegangendiner, maar het belangrijkste is om een praatje te maken met de gasten en gezellig aan tafel te schuiven om gezamenlijk van het diner te genieten. Lijkt het jou leuk om mensen persoonlijke aandacht te geven en tevens te genieten van een heerlijk drie gangen diner? Meld je dan nu aan! We zijn blij met jouw hulp!

N.B. Om aan onze drukke werkende vrijwilligers tegemoet te komen start de activiteit om 17.00. Echter start de activiteit officieel om 14.00 met koken en voorbereiden. Heb je tijd en zin om hierbij te helpen? Stuur ons dan een mail: denhaag@nlcares.nl. Dan zorgen wij dat je ook bij de voorbereiding kunt helpen. 

Doelgroep & impact

Dit diner wordt speciaal georganiseerd voor de ouderen uit het stadsdeel Haagse Hout. Gasten die het fijn vinden om te praten met iemand die naar ze luistert. Dit is heel waardevol voor hen en jij kunt hieraan bijdragen. Je komt terecht in een team dat jou van harte welkom heet!

Locatie

Resto VanHarte maakt zich hard om het buurtgevoel en de saamhorigheid in de samenleving te vergroten. Zij brengt mensen van verschillende leeftijden, religies en culturen bij elkaar in laagdrempelige eetgelegenheden. Er is altijd een warme ontvangst.

Help je mee?

Wil je helpen en mee-eten van een heerijk driegangendiner bij Resto VanHarte? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen