Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Koken voor de ouderen van Prinsenland

Ontmoetingscentrum Prinsenhof

31 december 2019
Bramanteplein 2, 3066 BH Rotterdam
16:00 - 20:00
Algemene hulp
0/2

Activiteit 

Handen uit de mouwen, we gaan gezellig koken! Onder begeleiding van de chef-kok bereid je samen met vrijwilligers een verantwoorde, lekkere maaltijd voor bezoekers die veelal gepensioneerden uit Prinsenland zijn. Feeling met koken is natuurlijk handig, maar verder heb je geen specifieke skills nodig om te komen helpen.

De buurt komt al sinds 2007 bij elkaar in ontmoetingscentrum prinsenhof en organiseert naast de gezamenlijke maaltijden een hoop andere activiteiten. Dit huis van de wijk is niet alleen gericht op ouderen, maar is er voor alle (kwetsbare) doelgroepen uit de wijk.

Locatie

Ontmoetingscentrum Prinsenhof draagt bij aan het welzijn van de buurtbewoners in de wijk Rotterdam Prinsenland. In deze wijk wonen veel eenzame ouderen die elkaar opzoeken in OC Prinsenhof. Dit doen ze onder andere iedere doordeweekse dag onder het genot van een heerlijke maaltijd die daar onder begeleiding van een chef-kok met veel liefde wordt bereid.

Doe je mee?

Zin in een gezellige middag & maaltijd en een ontmoeting met hele leuke buurtbewoners? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.