Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Kom inpakken bij de Voedselbank

Voedselbank Haaglanden

20 juni 2019
Boomaweg 101, 2553 EB Den Haag
09:00 - 13:00
Algemene hulp
3/3

Activiteit

Op woensdagavond en donderdagochtend worden de voedselpakketten voor de regio op een centraal punt ingepakt. Dit is een geoliede machine, waarbij een vast team van vrijwilligers je op sleeptouw neemt. Als vrijwilliger sta je aan de lopende band en pakt samen voedselpakketten in. Ben jij iemand die niet vies is van hard werken en lijkt het je leuk om een keer te helpen? Voor deze activiteit is het verstandig om stevige schoenen aan te trekken en kleding die vies mag worden (in verband met het verwerken van groenten en fruit in de pakketten).


In overleg kunnen er ook grotere groepen deelnemen aan de activiteit. Neem contact op met NL Cares - Den Haag om de mogelijkheden te bespreken. 

Doelgroep & impact

De voedselbank verzorgt in de regio Haaglanden iedere week voor ca. 2500 huishoudens voedselpakketten voor mensen die onder de armoedegrens leven. Om recht te hebben op een voedselpakket wordt elke drie maanden opnieuw geëvalueerd of je hierop recht hebt. Met deze activiteit help je de allerarmsten in de samenleving.

Door krappe middelen draait de voedselbank voornamelijk op de inzet van vrijwilligers.

Locatie

De locatie is moeilijk te bereiken met het OV. Je kunt dus het beste met eigen vervoer komen. 

Help je mee?

Wil je helpen met het inpakken van de voedselpakketten? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op