Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Meidenclub met kinderen

Speeltuin Anansi

20 februari 2019
Peltlaan 130, 3527 EC Utrecht
14:30 - 16:30
Kinderen
0/2

Activiteit

Ga samen met de meiden uit groep 4 t/m 8 gezellige dingen doen. Groot helpt klein en andersom! Help gezellig mee bij de begeleiding van deze activiteit die iedere week weer anders is ingestoken, maar de gezelligheid staat centraal. Denk aan knutselen, slijm maken, de natuur in, leuke dingen uit de moestuin halen, breien en noem het maar op!


Doelgroep en Impact

Brede School Kanaleneiland is een grote scholengemeenschap waar meerdere basisscholen onder vallen. Vanuit de school worden allerlei buitenschoolse activiteiten georganiseerd, zoals de meidenclub in speeltuin Anansi. Wil je meer weten over de doelgroep kinderen? Ga dan naar de algemene beschrijving over de doelgroep kinderen op onze website.

Help je mee?

Lijkt het je leuk om te helpen bij de meidenclub. Klik dan hieronder op ' Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en activiteit.

Bereikbaarheid

Speeltuin Anansi ligt in Kanaleneiland, op ongeveer 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Utrecht. Het is goed bereikbaar met de fiets, de auto of het OV. Vanaf Utrecht Centraal kan je buslijn 60 pakken vanaf Jaarbeursplein richting Nieuwegein Zuid en uitstappen bij halte 5 Mei Plein. Vanaf daar is het nog ongeveer 750 meter lopen.