Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Met Odensehuis Andante de zomer door

Odensehuis Andante

14 augustus 2019
Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 LJ Utrecht
11:00 - 13:30
Algemene hulp
0/2

De activiteit

Heb jij een culinaire interesse? Help mee met het voorbereiden van een lunch voor bewoners en bezoekers van het Odensehuis Andante (dit is meestal een uitgebreide broodmaaltijd). Je mag natuurlijk ook zelf aansluiten bij de lunch. Deze zomer heeft het Odensehuis Andante een speciaal zomerprogramma om de stille augustusmaand wat op te vrolijken. Het thema is de Gouden Eeuw. Je bent ook van harte welkom hierbij aan te sluiten na de lunch. Voor meer informatie klik hier.

Doelgroep & impact

In het Odensehuis komen mensen die te maken hebben met (iemand) met beginnende geheugenklachten. Wij zijn een inloop- en ontmoetingscentrum voor iemand met dementie zelf, of hun naasten. Iedereen is welkom. De meeste mensen wonen nog thuis, en staan nog midden in het leven en zoeken ook activiteiten die aansluiten bij hun interesses.

Help je mee?

Heb je affiniteit met de doelgroep en met het onderwerp? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.