Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Muzikale middag met ouderen

Huis van de Buurt - Het Schouw

8 december 2019
Dollardplein 2, 1025 XJ Amsterdam
12:45 - 15:45
Ouderen
1/2

Activiteit

Elke eerste zondag van de maand vindt er in het Huis van de Buurt een kooroptreden plaats en elke derde zondag van de maand een klassiek optreden. Het Huis van de Buurt is onderdeel van woonzorgcentrum Het Schouw, dat uit drie gebouwen bestaat. Wil jij meehelpen met het ophalen van bewoners van de verschillende afdelingen en samen met de bezoekers genieten van prachtige optredens? Schrijf je dan nu in! Na het concert breng je de bewoners weer terug naar hun kamer.

Doelgroep & impact 

Het Schouw is een zorgcentrum voor ouderen en ligt in Amsterdam Noord. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel waardevol als er vrijwilligers komen helpen.Wil je meer weten over hoe je het beste met deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen. 

Locatie

Je bent welkom in het Huis van de Buurt, onderdeel van zorgcentrum Het Schouw, aan het Dollardplein 2. Je kunt vragen naar de activiteitenbegeleiding.

Help je mee?

Zin in een muzikale middag? Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen