Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Rad van Fortuin met ouderen

Zorgcentrum de Werf

13 oktober 2019
Van Reigersbergenstraat, 1052 WN Amsterdam
14:00 - 16:30
Ouderen
0/2

Activiteit

Vandaag is er een bijzondere middag bij de Werf. Om de beurt mogen bewoners aan het rad draaien en maken zo kans op mooie prijzen. De ouderen genieten echt van deze middag en leven hier helemaal van op. Tijdens het spel schenk je een kop koffie of thee in voor iedereen, maak je een praatje en geniet je samen met de ouderen van het spel. Na afloop breng je de bewoners terug naar hun kamer.

Doelgroep & Impact

De Werf is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam West. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen, dit is een onderbreking van de dagelijkse routine. 

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen tijdens deze middag? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Bereikbaarheid

De Werf is gelegen aan het een prachtige plek aan het water in Amsterdam West. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Pak tram 3, 12, 13 of 14 en stap uit bij de De Clerqstraat. Vanaf hier is het 5 minuutjes lopen.