Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Koken voor de buurt met Resto Noord

Resto VanHarte - Noord

23 december 2019
Motorwal 300, 1021 PH Amsterdam
14:00 - 17:00
Algemene hulp
0/2

Activiteit

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar door samen te eten. De chefkok kookt elke maandag en woensdag samen met vrijwilligers een vers drie-gangendiner voor mensen uit de buurt. Buurtcentrum De Meeuw wordt volledig omgetoverd tot een restaurant voor jongeren en ouderen uit de buurt die de gezelligheid opzoeken.

Jij assisteert het Restoteam met de voorbereidingen; snijden, bereiden en klaarzetten van het diner. En als je wilt kun je langer blijven en een hapje mee eten met de gasten. Je bent VanHarte welkom!


Doelgroep & Impact

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Mensen met elkaar in verbinding te brengen, door samen te koken en te eten. Daarnaast is Resto VanHarte een leer­werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten tijdens deze activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Locatie en bereikbaarheid

Deze activiteit vindt plaats in buurthuis Resto Van Harte in Noord. Het adres is Motorwal (hoek Meeuwenlaan) 300 in Amsterdam.