Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Speciale wandeling en lunch met dementerende ouderen

Laurens Stadzicht

27 september 2019
Overschiese Kleiweg 555, 3045 LJ Rotterdam
10:30 - 15:30
Ouderen
0/15

De activiteit

Tijdens deze speciale activiteit gaan we samen met de ouderen richting de volkstuinvereniging. Een uitje die veel ouderen niet willen missen. De bewoners van Laurens Stadzicht zullen genieten van de wandeling en het vertoeven in de natuur. Als vrijwilliger begeleid je de ouderen of duw je de rolstoel, maak je een praatje en maak je er samen een gezellige wandeling van. Na het wandelen geniet je samen met de ouderen van een... compleet verzorgde lunch!

Doelgroep & impact

Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt. De meeste ouderen op deze locatie hebben last van dementie. Met hen gaat communiceren soms moeizaam. Hoewel personen met dementie niet altijd onthouden wat je zegt, genieten zij er wel van als je enthousiast vertelt.

Locatie

Laurens Stadzicht is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie bevindt zich in een parkachtige omgeving aan de rand van Overschie. Er heerst een warme, gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Help je mee?

Wandel je een middag mee? Je inzet wordt zeer gewaardeerd! Elke vrijwilliger is weer een extra oudere die mee kan met de wandeling. Klik hieronder op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen