Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Super Chefs: koken met kinderen

Brede School Kanaleneiland Zuid

16 april 2019
Trumanlaan 60A, 3527 BR Utrecht
15:15 - 16:45
Kinderen
0/2

Activiteit

Samen snijden, koken en bakken! Samen met kinderen uit groep 3 t/m 8 gaan we aan de slag met deeg, chocola, groente en fruit. Groot helpt klein en andersom! Samen met een Super Chef en met jullie hulp maken de kinderen de allerlekkerste dingen.

Doelgroep en Impact

Brede School Kanaleneiland is een grote scholengemeenschap waar meerdere basisscholen onder vallen. Wil je meer weten over de doelgroep kinderen? Ga dan naar de algemene beschrijving over de doelgroep kinderen op onze website.

Help je mee?

Lijkt het je leuk om te helpen bij de begeleiding van deze kooklessen. Klik dan hieronder op ' Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en activiteit.

Bereikbaarheid

Scholengemeenschap de Brede School Kanaleneiland ligt in Kanaleneiland, op ongeveer 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Utrecht. Het is goed bereikbaar met de fiets, de auto of het OV. Vanaf Utrecht Centraal kan je buslijn 60 pakken vanaf Jaarbeursplein richting Nieuwegein Zuid en uitstappen bij halte 5 Mei Plein. De activiteit vindt plaats in de keuken van de scholengemeenschap. Bij binnenkomst kan je daar naar vragen.