Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Voedselpakketten inpakken - middagshift

Voedselbank

14 augustus 2019
Archangelkade 11, 1013BE Amsterdam
13:30 - 16:30
Algemene hulp
4/8

Activiteit

Door een toenemend aantal mensen dat afhankelijk is van de hulp van de Voedselbank moeten er ook steeds meer pakketten worden ingepakt. Jouw hulp is hierbij onontbeerlijk. Help mee met het inpakken van voedselpakketten voor deze gezinnen die onder de armoedegrens leven in Amsterdam. Het is teamwork; vrijwilligers sorteren het voedsel en leggen samen alle producten in de kratten. Mocht er tijd over zijn, dan is je hulp zeer welkom bij sorteerwerkzaamheden en het inpakken van de koelboxen.

Doelgroep & impact

De Voedselbank in Amsterdam verzorgt in Amsterdam op wekelijkse basis 4500 voedselpakketten. Deze pakketten gaan naar individuen en gezinnen die onder de armoedegrens leven. Dankzij de Voedselbank kunnen zij voorzien worden van een veillig voedselpakket. 

Locatie

Deze locatie is niet gemakkelijk te vinden als je de eerste keer aan de activiteit deelneemt. Plan voldoende reistijd in. De Loods is onverwarmd en het is handig om kleding te dragen die ook tegen een stootje - vuil of beschadiging - kan. Ook kan het tillen van zwaardere objecten soms onderdeel van de activiteit zijn.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten voor de Voedselbank? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Groep?: Voor deze activiteit mag je je met een kleine groep (van max. 5 personen) inschrijven. De overige plekken moeten beschikbaar blijven voor andere vrijwilligers.