Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Wandelen met ouderen in het Westerpark

De Rietvinck

14 augustus 2019
Vinkenstraat 185, 1013 JR Amsterdam
13:30 - 15:30
Ouderen
0/3

Activiteit 

De Rietvinck boft enorm met haar locatie: midden in de Jordaan en vlakbij het Westerpark. Op woensdag gaan de bewoners lekker naar buiten. Als vrijwilliger maak je het mogelijk om meer ouderen mee te nemen naar het park. Veel ouderen zijn rolstoel gebonden, waardoor ze één-op-één begeleiding nodig hebben om mee te kunnen. Je zal ze ophalen van hun verdieping en samen met een begeleider van de Rietvinck een wandeling maken. 

Als het weer niet meezit zal er een alternatieve activiteit plaatsvinden in de Rietvinck onder begeleiding van één van de activiteitenbegeleiders. Zoals een spelletjesmiddag, knutselen, zingen of een beauty middag. 

Doelgroep & impact 

De Rietvinck is een verpleeghuis in het hartje van de Amsterdamse Jordaan en biedt ouderen een warm thuis. Er wonen zowel chronisch zieke ouderen, ouderen met een handicap en/of dementie. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.