Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Wandelen met de bewoners van Cato Bezuidenhout

Cato Bezuidenhout

20 juni 2019
Bezuidenhoutseweg 150, 2594 AG Den Haag
09:45 - 11:00
Ouderen
0/2

Activiteit

Vind jij het heerlijk om een wandelingetje te maken? Kom dan naar het woonzorgcentrum Carel van den Oever om de bewoners mee te nemen voor een lekkere frisse neus. De ouderen genieten zichtbaar van de wandeling en jij bezorgd hen een gezellige middag. Als vrijwilliger haal je bewoners van hun woning, duw je de rolstoel en maak je ondertussen een gezellig praatje met elkaar.


Doelgroep & Impact

De ouderen van Cato Bezuidenhout genieten erg van het spelen van een spelletje en het maken van een praatje. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt.


Locatie

Cato Bezuidenhout is bestemd voor ouderen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben in een beschermde omgeving. De woningen liggen aan de rand van Haagse Hout, een gezellige en bosrijke omgeving. Het woongebouw grenst aan het Haagse Bos. Iedere bewoner beschikt over een eigen eenkamerappartement.


Help je mee?

Wil je meehelpen tijdens het café? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.