Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Ontdek de stad met ouderen

Woonzorgcentrum Bijnkershoek

16 april 2019
Van Bijnkershoeklaan 250, 3527 XL Utrecht
10:30 - 14:30
Ouderen
0/6

Activiteit

Zin om de benen te strekken én een oudere blij te maken? We zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om de bewoners van de Bijnkershoek het nieuwe deel van de stad Utrecht te laten zien. Als vrijwilliger haal je bewoners van hun woning, duw je de rolstoel en maak je ondertussen een gezellig praatje met elkaar. Na het wandelen genieten we met zijn allen van een gezamenlijke koffie en gebak. Wil je ervaren hoe blij je wordt van iemand anders blij maken? Schrijf je in! 

Doelgroep & impact 

Woonzorgcentrum de Bijnkershoek in Transwijk biedt plaats aan ouderen die zo zelfstandig mogelijk wonen. Het welzijn van haar bewoners stelt de Bijnkershoek voorop en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De bewoners genieten namelijk van de extra aandacht en er ligt minder druk op het aanwezige personeel. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent.

Help je mee?

Zin in om te wandelen met ouderen? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. 

Bereikbaarheid

Woonzorgcentrum de Bijnkershoek ligt vlakbij de Jaarbeurs in Transwijk. Het ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Utrecht. Ook kun je de tram pakken en uitstappen bij het 5 mei plein.