Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken: Kerstmusical bij de Flesseman

Verzorgingstehuis Flesseman

17 december 2018
Nieuwmarkt 77, 1011 MA Amsterdam
14:00 - 16:00
Ouderen
5/5

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2018 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK.

Activiteit

Vandaag is er een bijzonder optreden bij woonzorgcentrum de Flesseman: er is namelijk een gezellige Kerstmusical. Dat belooft een hele gezellige en muzikale tijd te worden en jij kan komen helpen! Jouw hulp is nodig bij het inschenken van de koffie en thee, het ophalen van de bewoners, maar natuurlijk vooral voor een gezellig praatje!

Doelgroep & Impact

Door de toenemende bezuinigingen in de zorg is er steeds minder personeel beschikbaar voor de begeleiding van sociale activiteiten. Ouderen genieten enorm van de persoonlijke aandacht die jij hen geeft. In de woon-zorgcentra wonen ouderen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen door lichamelijke en/of psychische klachten, zoals dementie. Wees er verder op voorbereid dat ouderen een lager tempo aanhouden dan jij gewend bent. Wil je meer weten over hoe je het beste met deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide doelgroep omschrijving ouderen.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten voor de ouderen van de Flesseman? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

De locatie

In de gezellige Nieuwmarktbuurt vindt je de Flesseman. Flesseman en de Nieuwmarktbuurt zijn al jaren een onafscheidelijk duo. Humor, gezelligheid, betrokkenheid bij elkaar en bij de buurt. Dat is kenmerkend voor Flesseman.