Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken: Optreden La Donna Mobile bij de Open Hof

De Open Hof

20 december 2018
Fahrenheitstraat 11, 1097 PP Amsterdam
14:30 - 16:00
Ouderen
2/2

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2018 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK.

Activiteit

Vandaag vind er een optreden van La Donna Mobile plaats! La Donna Mobile is specialist in muziekoptredens voor ouderen en senioren; vrolijke, stijlvolle en bekende muziek in de sfeer van André Rieu. Door onze werkwijze en repertoirekeuze kunnen ouderen en senioren met La Donna Mobile op een vrolijke manier samen actief muziek beleven. Vrijwilligers kunnen helpen met de stoelen en tafels klaarzetten, koffie en thee schenken en uiteraard lekker meeswingen!!

Doelgroep & impact

De Open Hof stelt het welzijn van haar bewoners voor op en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De bewoners leven namelijk enorm op door de extra aandacht en er ligt minder druk op het aanwezige personeel.

Locatie

Deze activiteit vindt plaats in woonzorgcentum de Open Hof. De Open hof ligt in het rustige Amsteldorp, een buurt in Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost. Een jaren ’20 wijk waar veel bewoners uit de Open Hof zijn opgegroeid.

Help je mee?

Zin om lekker te swingen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.