Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Zomerse activiteiten Huis aan de Vecht

Huis aan de Vecht

23 juli 2019
Costa Ricadreef 9, 3563 TA Utrecht
13:30 - 16:00
Ouderen
0/5

De activiteit 

Let op: de activiteit verschilt per datum!

Wandeling met Picknick - dinsdag 23 juli en dinsdag 6 augustus

Deze wandeling wordt extra bijzonder, want we gaan onderweg ‘picknicken’. Als vrijwilliger duw je een rolstoel tijdens het wandelen en help je met de hapjes en drankjes tijdens de “picknick pauze”.

Marokkaanse high tea - zondag 28 juli

Tijdens de zomer hebben wij speciale themaweken en nu maken wij met onze bewoners een Reis rond de Wereld. Vanmiddag staat er een Marokkaanse high tea op het programma. Jij kunt helpen met het halen en brengen van bewoners en het serveren van de thee en hapjes.

Vlaams buffet - zaterdag 3 augustus

Tijdens de zomer hebben wij speciale themaweken en nu maken wij met onze bewoners een Reis rond de Wereld. Deze zaterdag staat er een Vlaams buffet op het menu. Jij kunt helpen met het halen en brengen van bewoners en het serveren van drankjes en het diner. Maar het belangrijkste is het geven van Vitamine A(andacht) aan de bewoners. Uiteraard mag je zelf ook een vorkje mee prikken.

Doelgroep & impact 

Woonzorgcentrum 't Huis aan de Vecht biedt verzorging aan ouderen met uiteenlopende zorgbehoeftes. Het welzijn van haar bewoners stelt 't Huis aan de Vecht voorop en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren.

Help je mee?

Zin in een vrolijke zomerse activiteit met ouderen? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.