Impact Day

 

Maak impact met het hele bedrijf

Lokaal extra veel impact maken met een groot deel van of het gehele bedrijf? Dan is een Impact Day perfect voor jullie. Denk hierbij aan een uitgebreid activiteitenprogramma voor ouderen of een sportdag voor een school uit een achterstandswijk. De invulling van de activiteiten wordt altijd op jullie wensen en de behoefte van de doelgroep afgestemd. Je gaat op een of meerdere locaties met al je collega’s aan de slag!

Neem contact op voor een offerte op maat

Voorbeelden van Impact Days

Abbvie

Abbvie

Voor het 2de jaar op rij heeft Abbvie zich met 140 medewerkers op één dag ingezet voor kwetsbare stadsgenoten. Zo gingen zij in Amsterdam en Utrecht op 7 locaties aan de slag met en voor ouderen, mensen met een beperking & kinderen.

Shell

Shell

Samen sporten met kinderen uit diverse Haagse stadsdelen en hen een fantastische dag bezorgen. Voor deze kinderen is sporten en een gezonde levensstijl niet altijd vanzelfsprekend. Extra fijn als er daarom een fijne groep vrijwilligers is om daarmee te helpen!

Klussen voor impact

Klussen voor impact

Met z'n allen een speeltuin of de tuin van een verzorgingstehuis opknappen, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Gedurende een halve of hele dag gaan jullie aan de slag en tover je een achtergestelde tuin om tot een waar paradijs!

Wat is een Impact Day?

Neem contact op voor een offerte op maat:

Jeroen Koks

Projectmanager Den Haag & Marketing Manager

jeroen@nlcares.nl
06 - 41 38 87 26

Jord Huffels

Projectmanager Utrecht

jord@nlcares.nl
06 - 13 25 26 69

Rifka Boot

Projectmanager Amsterdam

rifka@nlcares.nl
06 - 40 86 89 69