NL Cares initiatieven

 

Speciale evenementen

Door het jaar heen organiseert NL Cares diverse evenementen voor vrijwilligers en het bedrijfsleven. Denk hierbij aan de Warme Winter Weken, Sportweek & Nacht van de Vrijwilliger.

Onze initiatieven

Nacht van de Vrijwilliger

Nacht van de Vrijwilliger

Reserveer april 2020 alvast voor de Nacht van de Vrijwilliger! Met nog meer vrijwilligers en nog meer maatschappelijke instellingen zullen we heel veel stadsgenoten een feestelijke avond bezorgen!

Warme Winter Weken 2019

Warme Winter Weken 2019

De Warme Winter Weken 2018 waren een groot succes! Jullie hebben je massaal aangemeld om versiering op te hangen, kerstdiners voor te bereiden, oudjaarsfeestjes te vieren en oliebollen te bakken. Wij hebben alleen maar hele mooie en fijne berichten gekregen van dankbare activiteitenbegeleiders en bewoners van de maatschappelijke instellingen. Vanaf nu kan je je weer inschrijven voor de editie van 2019!

Sportweek

Sportweek

De maand juni staat in het teken van sport! Samen met je collega's bezorg jij een grote groep kinderen de leukste én sportiefste dag van hun leven! Begin 2020 kan je je als bedrijf weer aanmelden voor de Sportweken. Nu al meer info ontvangen? Neem dan contact met ons op!