NL Cares initiatieven

 

Speciale evenementen

Door het jaar heen organiseert NL Cares diverse evenementen voor vrijwilligers en het bedrijfsleven. Denk hierbij aan de Warme Winter Weken, Sportweek & Nacht van de Vrijwilliger.

Onze initiatieven

Nacht van de Vrijwilliger

Nacht van de Vrijwilliger

Tijdens de Nacht van de Vrijwilliger in april vinden op meerdere locaties in de stad feestelijke activiteiten plaats waar jullie medewerkers aan de slag kunnen. Door jullie inzet en beleven heel veel stadsgenoten een prachtige avond en vinden mooie ontmoetingen plaats.

Warme Winter Weken 2020

Warme Winter Weken 2020

Er zijn veel stadsgenoten voor wie een warme winter en fijne feestdagen niet vanzelfsprekend zijn. In de hele maand december organiseren wij feestelijke activiteiten die zorgen voor een warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kunnen jullie aan bijdragen!

Olympische Sportweek

Olympische Sportweek

Tijdens de Olympische Sportweek in mei & juni geven verschillende bedrijven méér dan 2600 kinderen uit achterstandssituaties de kans om op speelse wijze kennis te maken met verschillende sporten. Samen met je collega's kan jij een grote groep kinderen de leukste én sportiefste dag van hun leven geven!