Nieuws

 
Warme Winter Weken

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Tijdens de Warme Winter Weken brengen we zoveel mogelijk gezelligheid naar maatschappelijke instellingen en zorgen jullie ervoor dat iedereen in de stad er warmpjes bij zit.

Er zijn een hoop stadsgenoten voor wie een warme winter en fijne feestdagen niet zelfsprekend zijn, waaronder ouderen, migranten, mensen met een beperking, dak- en thuislozen en kinderen uit achterstandssituaties. Gedurende de maand december organiseren wij talloze activiteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kunnen jullie aan bijdragen!

Ga een ochtend, middag of avond met collega’s aan de slag bij een zorginstelling bij jullie in de buurt. Samen helpen jullie bijvoorbeeld een woonzorgcentrum met het ophangen van de kerstversiering of verzorgen jullie het kerstdiner voor buurtbewoners. Zo bezorgen jullie kwetsbare stadsgenoten een extra warme winter en mooie feestdagen.

Inschrijven via de kalender kan binnenkort, houd hiervoor onze website in de gaten!

Meedoen met een bedrijf of team? Neem dan contact op met één van onze projectmanagers in de stad waar je een activiteit wilt doen.