Amsterdam

 

Dé leukste manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk!

Op donderdag 11 april vindt in Amsterdam de Nacht van de Vrijwilliger plaats. Op deze avond steek jij samen met meer dan 250 Amsterdammers de handen uit de mouwen om stadsgenoten een prachtige avond te bezorgen. Door heel Amsterdam vinden diverse feestelijke vrijwilligersactiviteiten plaats. Vanaf 20.00 uur sluiten we de avond af met een borrel bij het Huis van Iemand Anders (wij trakteren)!

Schrijf je nu snel in voor één van de activiteiten:

Vondelpark by Night

Vondelpark by Night

In Vondelstede wonen veel (licht) dementerende ouderen. Tijdens de Nacht maak jij samen met de bewoners een magische wandeling door het Vondelpark.

Amsterdamse Avond bij de Werf

Amsterdamse Avond bij de Werf

Tijdens de Nacht van de Vrijwilliger is er een optreden van theater/dansgroep Toriba bij de Werf! Zij geven een optreden in Jordaanstijl, dus gezelligheid gegarandeerd! De Werf is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam West.

Pannenkoeken festijn

Pannenkoeken festijn

Het Mozaïekhofje biedt kleinschalige zorg voor ouderen met dementie. Vanavond schotel je heerlijk versgebakken pannenkoeken voor aan de bewoners!

Bingo & Advocaatjes

Bingo & Advocaatjes

Vanavond wordt er onder het genot van hapjes en drankjes een potje bingo gespeeld bij de Rietvinck. En een advocaatje is en blijft favoriet, dus ook dat zal niet ontbreken. Kom je gezellig meespelen?

Dansavond bij de Klinker

Dansavond bij de Klinker

Vanavond gaan bij de Klinker de voetjes van de vloer: tijdens de Nacht vindt hier namelijk een dansavond plaatst! Een muzikant verzorgt de muziek en jij en de ouderen vullen de dansvloer!

Vlaflips bij de Keyzer

Vlaflips bij de Keyzer

Vanavond kun je de bewoners van woonzorgcentrum de Keyzer in het zonnetje zetten door heerlijke vlaflips voor hen te bereiden en hen extra persoonlijke aandacht te geven!

Toetjesfeest bij Vrolikhuizen

Toetjesfeest bij Vrolikhuizen

Vrijwilligers zullen een extra lekker en speciaal toetje bereiden voor de bewoners van woonflat Vrolikhuizen. Maar, bovenal zijn jullie er natuurlijk om lekker te babbelen met de ouderen.

Heerlijk diner bij De Raak

Heerlijk diner bij De Raak

In de Amsterdamse wijk Geuzenveld is de kleinschalige woonvoorziening De Raak gevestigd. Vanavond bereiden vrijwilligers een extra lekker en speciaal diner voor!

Park Frankendael by Night

Park Frankendael by Night

Tijdens de Nacht van de Vrijwilliger nemen vrijwilligers bewoners van de Open Hof mee voor een fijne avond wandeling. Al kletsend lopen jullie door park Frankendael en sluiten jullie af met koffie en wat lekkers.

Na afloop welkom bij onze gratis borrel!

Vanaf 20.00 zijn alle vrijwilligers die mee hebben gedaan aan de Nacht van de Vrijwilliger welkom in café Het Huis van Iemand Anders aan de Van Woustraat 2. Wij trakteren!