Amsterdam

 

Dé leukste manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk!

Op donderdag 11 april vindt in Amsterdam de Nacht van de Vrijwilliger plaats. Op deze avond steek jij samen met meer dan 250 Amsterdammers de handen uit de mouwen om stadsgenoten een prachtige avond te bezorgen. Door heel Amsterdam vinden diverse feestelijke vrijwilligersactiviteiten plaats. Vanaf 20.00 uur sluiten we de avond af met een borrel bij het Huis van Iemand Anders (wij trakteren)!

Schrijf je nu snel in voor de laatste plekjes:

Bingo & dessert bij Blaka Watra

Bingo & dessert bij Blaka Watra

Vanmiddag verzorg je een lekker toetje voor de bezoekers van inloophuis Blaka Watra en zijn er mooie prijsjes te winnen bij de bingo!

Amsterdamse Avond

Amsterdamse Avond

Een Amsterdamse avond bij de Werf betekent heerlijke groentesoep en broodje (oude) kaas + een optreden in Jordaanstijl. Gezelligheid gegarandeerd!

Pannenkoekenfestijn

Pannenkoekenfestijn

Aan de Nieuwmarkt in Amsterdam wonen ouderen met dementie. Vanavond zorgen vrijwilligers voor een feestmaal: verse pannenkoeken!

Toetjesfeest bij Vrolikhuizen

Toetjesfeest bij Vrolikhuizen

Vrijwilligers zullen een extra lekker en speciaal toetje bereiden voor de bewoners van woonflat Vrolikhuizen. Maar, bovenal zijn jullie er natuurlijk om lekker te babbelen met de ouderen.

Heerlijk diner bij De Raak

Heerlijk diner bij De Raak

In de Amsterdamse wijk Geuzenveld is de kleinschalige woonvoorziening De Raak gevestigd. Vanavond bereiden vrijwilligers een extra lekker en speciaal diner voor!

Park Frankendael by Night

Park Frankendael by Night

Tijdens de Nacht van de Vrijwilliger nemen vrijwilligers bewoners van de Open Hof mee voor een fijne avond wandeling. Al kletsend lopen jullie door park Frankendael en sluiten jullie af met koffie en wat lekkers.

Na afloop welkom bij onze gratis borrel!

Vanaf 20.00 zijn alle vrijwilligers die mee hebben gedaan aan de Nacht van de Vrijwilliger welkom in café Het Huis van Iemand Anders aan de Van Woustraat 2. Wij trakteren!