Den Haag | 2 april

 

Nacht van de Vrijwilliger

Op donderdag 2 april vindt in Den Haag de Nacht van de Vrijwilliger plaats. Op deze avond steek jij samen met meer dan 80 Hagenaars de handen uit de mouwen om stadsgenoten een prachtige avond te bezorgen. Door heel Den Haag vinden diverse feestelijke vrijwilligersactiviteiten plaats. Vanaf 20.30 uur sluiten we de avond af met een borrel (wij trakteren)!

Een greep uit de activiteiten tijdens de nacht

Disco voor mensen met een beperking

Disco voor mensen met een beperking

We organiseren een disco voor mensen met ene verstandelijke beperking in Theater de Vaillant. Als vrijwilligers zijn jullie de gangmakers van de avond. Een drankje , een dansje en een foto van de photobooth maken deze avond extra cool!

Bingo met dak- en thuislozen

Bingo met dak- en thuislozen

Bij De Kessler Stichting kun je mee doen met een bingo voor dak-en thuislozen. Vrijwilligers en bezoekers vormen samen team en gaan voor fantastische prijzen. Er zijn hapjes en drankjes om de avond extra gezellig te maken.

Handwerk workshops bij Vadercentrum Adam

Handwerk workshops bij Vadercentrum Adam

Samen met bezoekers van het Vadercentrum kun je leren lassen, naaien en nog veel meer. Een mega toffe manier om de bewoners van Laak te leren kennen en een gezellige avond te beleven.

*

Gourmetten met ouderen

Gourmetten met ouderen

Samen met ouderen gourmetten. Veel gezelliger worden onze activiteiten niet. Als vrijwilliger bak je op verzoek van de bewoners van WZH Waterhof de vleesjes met heel veel liefde klaar. Samen kunnen jullie van de hapjes en drankjes genieten.

Cocktails maken met ouderen

Cocktails maken met ouderen

Tijdens deze activiteit kun je voor de bewoners van WZH Bezuidenhout cocktails maken. Wij zorgen voor tropische decoraties, recepten en alle ingredienten om overheerlijke drankjes te maken. Als vrijwilliger hoef je ze alleen maar te maken om samen met de ouderen te genieten van een heerlijke avond uit.

Bingo spelen met mensen met een beperking

Bingo spelen met mensen met een beperking

Bij Middin de Olieberg gaan we samen met de bewoners bingo spelen. Vrijwilligers en bewoners vormen samen teams van 2 en proberen een van de prachtige prijzen van de prijzen tafel te bemachtigen. Een enorm leuke activiteit waarbij jullie elkaar snel beter leren kennen.

Samenwerkende organisaties:

TrashUre Hunt

TrashUre Hunt

https://trashurehunt.org/

Foodhallen Den Haag

Foodhallen Den Haag

https://foodhallen.nl/the-hague