Dé Nacht in Rotterdam

 

Nacht van de Vrijwilliger

Op donderdag 11 april vindt de Nacht van de Vrijwilliger plaats in Rotterdam. Door de hele stad vinden diverse feestelijke vrijwilligersactiviteiten plaats. Gooi jij een strike tijdens het discobowlen met daklozen of versla jij nieuwe Rotterdammers tijdens een heuse spelletjesavond? Voor ieder wat wils! Na afloop ben je gegarandeerd een ontroerende of inspirerende ontmoeting rijker. Vanaf 21.00 uur sluiten we de avond af met een borrel. Wij trakteren!

Naar de kalender

Of voor:

City Clean Up

City Clean Up

Met de City Clean Up help je letterlijk mee aan een mooiere stad. Niet alleen ruimen we op, ook helpen we mee aan het bewustzijn vergroten van jezelf en de omstanders.

Vrolijke feest & lesavond!

Vrolijke feest & lesavond!

De avondschool is is altijd een groot feest en vandaag maken we het feestje nog nét iets groter! Gooi je heupen los en sluit aan in de polonaise met volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Als vrijwilliger help je bij de lessen en deel je tijdens de pauze een hapje en drankje uit aan de cursisten!

Schrijf je nu al in voor:

Hollandse knutselavond met ouderen

Hollandse knutselavond met ouderen

In een wereld waar alles digitaal is, is het juist zo leuk om zelf iets te knutselen! Help onder het genot van hapjes en drankjes, de ouderen met verschillende Hollandse knutselwerkjes.

Bioscoopavond met kinderen

Bioscoopavond met kinderen

Tijdens de Nacht van de Vrijwilliger wordt de gymzaal van Leespaleis de Pupillen omgetoverd tot bioscoopzaal! Als vrijwilliger help je met het uitdelen van de lekkernijen, maak je een praatje met de kinderen en kan je uiteraard de film meekijken!

Licht & Geluk  wandeling met ouderen

Licht & Geluk wandeling met ouderen

Samen met de bewoners ontdek je allerlei soorten geluk terwijl je de lichtjesroute volgt. Zo is er onderweg muziek, planten we zaadjes en krijg je een hapje en een drankje!

Borrel

De avond sluiten we af met een borrel en wij trakteren. Na het harde werken kun je samen met je mede-vrijwilligers proosten op een mooie avond. Samen kijken we terug op de impact die is gemaakt én vertellen we je hoe je vaker impact kunt maken. De borrel is in het centrum van Rotterdam bij Café Blij. Het adres is: Spoorsingel 1A

Mogelijk gemaakt door:

Cloverleaf Foundation

Cloverleaf Foundation

Cloverleaf Foundation streeft ernaar van steun te zijn voor initiatiefnemers of projecten van sociaal-ecologische aard. Dit zijn initiatieven die o.a. een geïntegreerde benadering creëren voor individuele, organisatorische en sociale ontwikkeling.

Sint Laurensfonds

Sint Laurensfonds

Sint Laurensfonds ondersteunt projecten en maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op het opvangen, versterken en maatschappelijk verbinden van kwetsbare personen, met name jeugdigen en ouderen.

Stichting Elise Mathilde Fonds

Stichting Elise Mathilde Fonds

Stichting Elise Mathilde Fonds geeft steun aan instellingen die een algemeen sociaal, cultureel of ideëel doel nastreven, waardoor de maatschappijstructuur wordt verbeterd/verstevigd en waarbij de inzet van vrijwilligers een must is.