Onze missie

 

Waarom NL Cares

NL Cares zet zich in voor een samenleving waarin we aandacht hebben voor elkaar en elkaar helpen. Wij brengen mensen uit verschillende leefwerelden samen. De ontmoetingen die plaatsvinden zorgen voor begrip en verbondenheid.

Wat wij doen

NL Cares is hét platform voor flexibel vrijwilligerswerk. Je doet een activiteit wanneer het jou uitkomt en kiest iets dat bij jou past, zonder vaste verplichting aan te gaan. Zo kom je in contact met mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken, zoals kinderen en jongeren uit achterstandssituaties, ouderen, migranten, dak- en thuislozen en mensen met een beperking. Vrijwilligerswerk bij NL Cares is laagdrempelig en inspirerend. De ontmoeting met anderen verruimt je blik op de wereld. Daarnaast organiseren wij vrijwilligerswerk op maat voor bedrijven die met hun medewerkers in teamverband maatschappelijke impact willen maken.

Ik wil ook flexibel vrijwilligen

Voor wie?

Wij richten ons vooral op jonge mensen met een drukke agenda die iets voor een ander willen betekenen en zijn actief in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.