Onze partners

.

 

Trotse partners

De volgende trotse partners steunen de missie van NL Cares. Wil jij ons ook steunen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact
CMS

CMS

CMS ondersteunt als partner onze kalender en doet diverse teamactiviteiten door het jaar heen.

de Bijenkorf

de Bijenkorf

De Bijenkorf zet zich als partner in voor het behoud van de bij (door middel van educatie) en tegen eenzaamheid onder diverse kwetsbare doelgroepen.

bol.com

bol.com

Bol.com zet zich als partner in door middel van een grote impact dag met ruim 600 medewerkers (gericht op kinderen en mensen met een beperking) en biedt ministages aan voor mensen met een beperking.

Nutricia Research Utrecht

Nutricia Research Utrecht

Als onderdeel van de wereldwijde Month of Volunteering in juni biedt Nutricia Research Utrecht haar medewerkers maatschappelijke activiteiten aan gericht op gezonde leefstijl, voeding en bewegen.

Mizuho

Mizuho

Mizuho is trotse partner sinds 2016. Zij zetten zich elk jaar in tijdens diverse kalenderactiviteiten en een maatschappelijke teamactiviteit. Ook zijn zij enthousiaste deelnemers van de Warme Winter Weken.

TMF Group

TMF Group

TMG Group ondersteunt de missie van NL Cares en doet jaarlijkse met haar medewerkers mee aan diverse maatschappelijke teamactiviteiten, waaronder met ouderen.

Alliander

Alliander

Als trotste partner ondersteunt Alliander de vrijwilligerskalender en organiseren zij in Utrecht en Amsterdam diverse maatschappelijke teamactiviteit voor haar medewerkers.

Robeco

Robeco

Robeco ondersteunt als partner van NL Cares de online kalender en zet zich zes keer per jaar in met medewerkers gedurende een teamactiviteit voor diverse maatschappelijke doelgroepen.

KEEN Footwear

KEEN Footwear

KEEN ondersteunt onze missie en geeft haar medewerkers daarnaast 24 uur per persoon per jaar om vrijwilligerswerk via onze flexibele kalender te doen.

Cefetra

Cefetra

Cefetra ondersteunt de kalenderactiviteit bij de Accent Avondschool gedurende een jaar en maakt een prachtige gelukswandeling met ouderen in Rotterdam.

Improven

Improven

https://www.improven.nl/

Zoom

Zoom

De werknemers van Zoom Video Communications doen vrijwilligerswerk in Amsterdam via ons online platform.

Osborne Clarke

Osborne Clarke

Als partner van NL Cares spoort Osborne Clarke haar medewerkers aan om vrijwilligerswerk te doen. Ze vinden het belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten voor hun stadgenoten in Amsterdam.

AIG

AIG

AIG is een van onze partners die naast teamactiviteiten ook actief is via onze online kalender. Ook doen medewerkers van AIG jaarlijks vol enthousiasme mee aan de sportweek in Rotterdam.

Pfizer

Pfizer

Pfizer is onze partner sinds 2017. Met het programma Pfizer4all activeren we medewerkers voor maatschappelijke teamactiviteiten gedurende het hele jaar.

Van Berkel Professionals

Van Berkel Professionals

Van Berkel Professionals is een detacheringsbureau dat haar professionals inzet als vrijwilliger via Nl Cares.

Onderlinge 's-Gravenhage

Onderlinge 's-Gravenhage

Onderlinge ’s-Gravenhage organiseert in samenwerking met NL Cares elk jaar een aantal teamactiviteiten. Hun medewerkers doen dan vrijwilligerswerk met ouderen.

Eventbrite

Eventbrite

Sinds 2019 ondersteunt Eventbrite ons online vrijwilligersplatform. Daarnaast hebben ze met een team mee gedaan aan de Olympische Sport Week en zetten zij zich rond Kerst in voor stadsgenoten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

FactSet

FactSet

Sinds 2018 doen medewerkers van FactSet vrijwilligerswerk in Amsterdam via ons online platform. Inmiddels zijn zij ook partner en zetten zij zich in voor hun kwetsbare stadsgenoten, waaronder nieuwkomers.

Clifford Chance

Clifford Chance

Een van de doelstelling van advocatenkantoor Clifford Chance is: "use our skills to make a meaningful contribution to society". Een goede reden om samen met ons mooie impact te maken.

Aramco Overseas Company

Aramco Overseas Company

Binnen het partnerschap richt Aramco Overseas Company zich op people & planet.

NLO

NLO

NLO is sinds september 2020 partner van NL Cares. Tijdens het partnerschap gaan medewerkers van NLO in alle Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag aan de slag bij agenda activiteiten.

International Welcome Centre

International Welcome Centre

Settling in Utrecht Region? Get a solid start at the International Welcome Centre. NL Cares is part of their international network en organizes two activities per year in cooperation with the International Welcome Centre.

USG Legal Professionals

USG Legal Professionals

Voor USG Legal Professionals is maatschappelijk betrokken ondernemen onderdeel van de identiteit. De medewerkers die in between jobs zitten zetten hun uren productief in door via de NL Cares agenda aan de slag te gaan.

Azerion

Azerion

Aandacht voor de medemens is een belangrijke pijler waar Azerion op focust. Iedere medewerker krijgt 8 uur per jaar om zich hiervoor, via NL Cares, in te zetten.

Brown-Forman

Brown-Forman

Het doen van vrijwilligersactiviteiten zorgt voor verrijking in het leven van de medewerkers van Brown Forman, maar ook in de levens van de kwetsbare doelgroepen waarmee zij deelnemen aan de activiteiten.

W.P. Carey

W.P. Carey

W.P. Carey zette zich al enige jaren trouw in bij vrijwilligers activiteiten van NL Cares. Sinds 2020 doen zij dit nog steeds, maar dan als partner.

Fresenius Kabi

Fresenius Kabi

Fresenius Kabi is gericht op klinische voeding en geneesmiddelen. Via het partnerschap met NL Cares zetten zij zich in voor de lokale gemeenschap. https://www.fresenius-kabi.com/nl/

 

Samenwerkingspartners

De onderstaande bedrijven staan NL Cares belangeloos bij. Deze samenwerkingen zijn voor NL Cares erg waardevol en dragen op diverse manieren bij tot het behalen van onze doelstellingen.

Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright

https://www.nortonrosefulbright.com/en-nl

Osudio

Osudio

https://www.osudio.com

Improven

Improven

https://www.improven.nl/

Urban Arrow

Urban Arrow

Wij fietsen rond op de mooie bakfiets van Urban Arrow! Dankzij Urban Arrow hoeven wij niet meer te fietsen met tassen aan het stuur om alle vrijwilligers te voorzien van alle benodigde materialen. We stoppen nu alle materialen in de prachtige bak en zijn binnen no time op locatie.

Nationale coalitie tegen Eenzaamheid

Nationale coalitie tegen Eenzaamheid

Het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid is begin 2018 gelanceerd door minister Hugo de Jonge (VWS). Sindsdien werken 185 gemeenten met het actieprogramma aan een lokale aanpak en tekenden meer dan 130 landelijke organisaties, bedrijven en instellingen voor de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid. Zij hebben zich gecommitteerd om actief én gezamenlijk de trend van eenzaamheid te doorbreken. NL Cares is onderdeel van deze coalitie.