Onze partners

.

 

Trotse partners

De volgende trotse partners steunen de missie van NL Cares. Wil jij ons ook steunen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact
CMS

CMS

CMS ondersteunt als partner onze kalender en doet diverse teamactiviteiten door het jaar heen.

de Bijenkorf

de Bijenkorf

De Bijenkorf zet zich als partner in voor het behoud van de bij (door middel van educatie) en tegen eenzaamheid onder diverse kwetsbare doelgroepen.

bol.com

bol.com

Bol.com zet zich als partner in door middel van een grote impact dag met ruim 600 medewerkers (gericht op kinderen en mensen met een beperking) en biedt ministages aan voor mensen met een beperking.

Nutricia Research Utrecht

Nutricia Research Utrecht

Als onderdeel van de wereldwijde Month of Volunteering in juni biedt Nutricia Research Utrecht haar medewerkers maatschappelijke activiteiten aan gericht op gezonde leefstijl, voeding en bewegen.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is met de Tommy Cares Foundation trotse partner sinds 2013 en doet al jaren diverse maatschappelijke teamactiviteiten. Hierbij richten zij zich vooral op kinderen uit achterstandssituaties en ouderen.

Allen & Overy

Allen & Overy

Allen & Overy werkt al sinds 2007 samen met NL Cares. Naast de adoptie van een volledige kalenderactiviteit, zamelen zij jaarlijks in voor de Voedselbank, doen ze mee met Olympische Sportweek en diverse andere activiteiten.

Mizuho

Mizuho

Mizuho is trotse partner sinds 2016. Zij zetten zich elk jaar in tijdens diverse kalenderactiviteiten en een maatschappelijke teamactiviteit. Ook zijn zij enthousiaste deelnemers van de Warme Winter Weken.

TMF Group

TMF Group

TMG Group ondersteunt de missie van NL Cares en doet jaarlijkse met haar medewerkers mee aan diverse maatschappelijke teamactiviteiten, waaronder met ouderen.

Alliander

Alliander

Als trotste partner ondersteunt Alliander de vrijwilligerskalender en organiseren zij in Utrecht en Amsterdam diverse maatschappelijke teamactiviteit voor haar medewerkers.

Robeco

Robeco

Robeco ondersteunt als partner van NL Cares de online kalender en zet zich zes keer per jaar in met medewerkers gedurende een teamactiviteit voor diverse maatschappelijke doelgroepen.

KEEN Footwear

KEEN Footwear

KEEN ondersteunt onze missie en geeft haar medewerkers daarnaast 24 uur per persoon per jaar om vrijwilligerswerk via onze flexibele kalender te doen.

Cefetra

Cefetra

Cefetra ondersteunt de kalenderactiviteit bij de Accent Avondschool gedurende een jaar en maakt een prachtige gelukswandeling met ouderen in Rotterdam.

Improven

Improven

https://www.improven.nl/

Zoom

Zoom

De werknemers van Zoom Video Communications doen vrijwilligerswerk in Amsterdam via ons online platform.

Osborne Clarke

Osborne Clarke

Als partner van NL Cares spoort Osborne Clarke haar medewerkers aan om vrijwilligerswerk te doen. Ze vinden het belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten voor hun stadgenoten in Amsterdam.

AIG

AIG

AIG is een van onze partners die naast teamactiviteiten ook actief is via onze online kalender. Ook doen medewerkers van AIG jaarlijks vol enthousiasme mee aan de sportweek in Rotterdam.

Bakker Barendrecht

Bakker Barendrecht

Bakker Barendrecht is in 2019 partner geworden van NL Cares. Samen willen we door middel van teamactiviteiten zoveel mogelijk verschillende doelgroepen bereiken in Rotterdam.

Pfizer

Pfizer

Pfizer is onze partner sinds 2017. Met het programma Pfizer4all activeren we medewerkers voor maatschappelijke teamactiviteiten gedurende het hele jaar.

Kiwa

Kiwa

Als Partner van NL Cares motiveert Kiwa hun medewerkers om vrijwilligerswerk te doen. Voor Kiwa organiseren we elk jaar 2 vrijwilligersactiviteiten.

Van Berker Professionals

Van Berker Professionals

Van Berkel Professionals is een detacheringsbureau dat haar professionals inzet als vrijwilliger via Nl Cares.

Onderlinge 's-Gravenhage

Onderlinge 's-Gravenhage

Onderlinge ’s-Gravenhage organiseert in samenwerking met NL Cares elk jaar een aantal teamactiviteiten. Hun medewerkers doen dan vrijwilligerswerk met ouderen.

Eventbrite

Eventbrite

Sinds 2019 ondersteunt Eventbrite ons online vrijwilligersplatform. Daarnaast hebben ze met een team mee gedaan aan de Olympische Sport Week en zetten zij zich rond Kerst in voor stadsgenoten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Samenwerkingspartners

De onderstaande bedrijven staan NL Cares belangeloos bij. Deze samenwerkingen zijn voor NL Cares erg waardevol en dragen op diverse manieren bij tot het behalen van onze doelstellingen.

Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright

https://www.nortonrosefulbright.com/en-nl

Osudio

Osudio

https://www.osudio.com

Improven

Improven

https://www.improven.nl/