Rotterdam

Flexibel vrijwilligen

Ook in Rotterdam brengt NL Cares mensen uit verschillende leefwerelden samen. Wil jij flexibel vrijwilligerswerk doen in Rotterdam? Ga dan naar onze kalender en bekijk het aanbod van activiteiten!

Naar de kalender
 

Nieuws uit Rotterdam

Mindfulness bij de Pauluskerk

Mindfulness bij de Pauluskerk

Heb jij een overvolle agenda of zit je hoofd helemaal vol met andere dingen? Doe dan mee met de mindfulness les bij de Pauluskerk! Neem wat tijd voor jezelf, kom donderdagmiddag helemaal tot rust én ontmoet bijzondere stadsgenoten. Iedereen is welkom bij de Pauluskerk en de vaste bezoekers zijn erg blij met nieuwe gezichten. Ze maken vaak graag een praatje met je en er valt veel met ze te lachen. Wil jij ook tot rust komen met de bezoekers van de Pauluskerk? Dan is deze activiteit echt iets voor jou!

Nieuw op de kalender

Nieuw op de kalender

Taalles voor migranten Accent Avondonderwijs verzorgt naast de Avondschool ook NT2-lessen voor migranten. De cursisten worden, naar niveau, in kleine groepen opgedeeld zodat ze zo veel mogelijk individuele aandacht krijgen. Je helpt de docent tijdens de lessen met het voeren van gesprekken en het helpen bij opdrachten. Jouw hulp zorgt er voor dat zij hun uitspraak, leesvaardigheid en begrip van de Nederlandse taal kunnen verbeteren. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om te kunnen helpen.

Lunchroom de Paulus

Lunchroom de Paulus

Wist je dat je sinds kort kunt ontbijten & lunchen bij de lunchroom van Pauluskerk Rotterdam? Wij testten het uit met een tosti en een broodje gezond. Het oordeel? Een warm ontvangst én het eten smaakt naar meer :). Een aanrader voor een bijzondere lunch!

Vragen? Neem dan contact op met:

Annemijn Noordam

Projectmanager Rotterdam

annemijn@nlcares.nl
06 - 20 82 53 78

Inge Bomhof-Arends

Projectmanager Rotterdam

inge@nlcares.nl
06 - 51 22 97 74

Nienke de Pauw

Projectmanager Rotterdam

nienke@nlcares.nl
06 - 43 11 29 03

Manieren om je in te zetten

Flexibel vrijwilligerswerk

Flexibel vrijwilligerswerk

Kies een activiteit in Rotterdam die bij jou past, op het moment dat het jou uitkomt.

Speciale projecten

Speciale projecten

Verbind je voor een langere periode aan een maatschappelijke instelling.

Bedrijven

Bedrijven

Vrijwilligerswerk doen met je team of bedrijf? Of interesse in een MVO-programma op maat?

Nieuwsbrief