Update coronavirus

Vanwege het coronavirus hebben wij helaas de meeste activiteiten van onze vrijwilligers agenda moeten halen. Hierdoor zul je minder activiteiten in de agenda tegen komen dan je van ons gewent bent. Er zijn echter nog een paar activiteiten waar je zeker kunt helpen, en ook veel landelijke initiatieven waar je bij kunt dragen.

Lees meer!

Flexibel vrijwilligerswerk

Wil jij flexibel vrijwilligerswerk doen in Rotterdam? Ga dan naar onze kalender en bekijk het aanbod van activiteiten!

Naar de agenda

Nieuws uit Rotterdam

Nieuwe stagiaire in Rotterdam

Nieuwe stagiaire in Rotterdam

Mijn naam is Lucienne en ik ben de nieuwe stagiaire in Rotterdam. Ik ben negentien jaar oud en ik studeer Bestuurskunde en Filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Verder hou ik van memes en doe ik aan cheerleaden bij Rotterdam Cheerleaders. Hopelijk tot snel bij een activiteit!

Nog meer nieuws op Zuid!

Nog meer nieuws op Zuid!

Door een samenwerking met de IMC Weekendschool hebben we nu weer een bijzondere activiteiten op Zuid op de zaterdag. Kijk snel op de kalender en schrijf je in voor een mooie, educatieve excursie.

Update Nacht van de Vrijwilliger 2020

Update Nacht van de Vrijwilliger 2020

Helaas zijn wij genoodzaakt om de Nacht, i.v.m. het coronavirus, te verplaatsen naar een datum later dit jaar. Dit houdt in dat de Nacht van de Vrijwilliger op 2 april niet doorgaat. Niet getreurd, zodra we een nieuwe datum hebben geprikt horen jullie van ons!

Vragen? Neem dan contact op met:

Floriana Malliqi

Projectmanager Rotterdam

floriana@nlcares.nl
06 - 43 11 29 00

Helena Birnie

Projectmanager Rotterdam

helena@nlcares.nl
06 - 40 41 68 36

Mandy Wessling

Projectmanager Rotterdam

mandy@nlcares.nl
06 - 43 11 29 03

Nieuwsbrief