Update coronavirus

Dankzij de versoepeling van de corona maatregelen is er steeds meer mogelijk. Hierdoor komen er steeds meer activiteiten terug op onze agenda. Houd de agenda daarom goed in de gaten. Verder zijn er ook veel landelijke initiatieven waar je bij kunt dragen.

Lees meer!

Flexibel vrijwilligerswerk

Wil jij flexibel vrijwilligerswerk doen in Rotterdam? Ga dan naar onze kalender en bekijk het aanbod van activiteiten!

Naar de agenda

Nieuws uit Rotterdam

Nieuwe activiteit op onze agenda

Nieuwe activiteit op onze agenda

Sinds deze zomer staat Stichting GroenGoed! Rotterdam ook op onze agenda. In deze tuinen worden o.a. groente en fruit geteeld. De oogst wordt verdeeld onder de vrijwilligers van de tuin en alles wat dan overblijft gaat naar armoede bestrijdingsprojecten. Tuinieren met een groot groen hart dus!

Zomeractiviteiten voor kinderen uit het AZC

Zomeractiviteiten voor kinderen uit het AZC

Stichting de Vrolijkheid zet zich in om de kinderen van AZC Rotterdam een leuke tijd te laten beleven! De hele zomervakantie lang worden er diverse leuke en creatieve workshops aangeboden. Als vrijwilliger assisteer je de workshopleiders bij het uitvoeren van de workshop, maar je bent ook een luisterend oor voor de kinderen. Help je mee?

Klussen in de binnentuin van een verzorgingstehuis

Klussen in de binnentuin van een verzorgingstehuis

De bewoners van dit verzorgingstehuis komen graag buiten in de mooie binnentuin om te genieten. Er staan fijne houten meubels (tafels en stoelen), waar de ouderen gebruik van kunnen maken en er zijn houten bloembakken om de boel op te fleuren. Echter is al het houtwerk aan een opknapbeurt toe! Alles moet geschuurd en geverfd worden. Help je mee om deze weer mooi en goed te krijgen?

Vragen? Neem dan contact op met:

Floriana Malliqi

Projectmanager Rotterdam

floriana@nlcares.nl
06 - 43 11 29 00

Helena Birnie

Projectmanager Rotterdam

helena@nlcares.nl
06 - 40 41 68 36

Nieuwsbrief