Stichting de Bloem

 

Over

Stichting De Bloem is gevestigd in de Oosterparkbuurt en vormt een intercultureel ontmoetingscentrum voor vrouwen, met als doel het organiseren van ontmoetingen tussen maatschappelijk geïsoleerde vrouwen. Om dit te bereiken worden verschillende activiteiten georganiseerd, van zwemmen tot aan taallessen. Met deze activiteiten probeert de Stichting vrouwen te activeren, motiveren en te stimuleren tot terugkeer naar of intreding op de arbeidsmarkt.

Wij zoeken

Wij zoeken iemand (vrouwelijke vrijwilliger) die het leuk lijkt om 1x per week conversatie les te willen geven. De conversatie les vindt plaats op woensdag ochtend en geef je samen in een team van andere docenten. Het lesgeven bestaat onder andere uit het oefenen van rolspellen. Lijkt het je leuk om in contact te komen met een diverse groep mensen en om daadwerkelijk iets voor hun te betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij ontmoeten je graag!

Jouw rol

We zoeken iemand die problemen kan signaleren en deze ook zelfstandig weet op te lossen. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je kan een luisterend oor bieden aan de deelnemers. Je bent iemand die hart heeft voor de doelgroep. Wij zoeken iemand die voor langere tijd betrokken wil zijn bij de Stichting (minimaal 6 maanden) en die minimaal één dagdeel per week inzetbaar is.

Wij bieden

Een leuke werkplek en gezellig team. Plek voor diversiteit en om van elkaar te leren. Mogelijkheid om iets te betekenen voor een ander. Ruimte voor eigen inbreng. Diverse trainingen (communicatie training).

Interesse?

Geweldig dat je interesse hebt! Laat NL Cares- Amsterdam dit weten via amsterdam@nlcares.nl en ontvang meer informatie.