Utrecht

 

Update coronavirus

Vanwege het coronavirus hebben wij helaas de meeste activiteiten van onze vrijwilligers agenda moeten halen. Hierdoor zul je minder activiteiten in de agenda tegen komen dan je van ons gewent bent. Er zijn echter nog een paar activiteiten waar je zeker kunt helpen, en ook veel landelijke initiatieven waar je bij kunt dragen.

Lees meer!

Flexibel vrijwilligerswerk

Wil jij flexibel vrijwilligerswerk doen in Utrecht? Ga dan naar onze kalender en bekijk welke activiteiten er in jouw buurt te doen zijn!

Naar de kalender

Nieuws uit Utrecht

Warme Winter Weken

Warme Winter Weken

Feestdagen vier je samen. Ga daarom in december met vrienden aan de slag bij een maatschappelijke instelling bij jullie in de buurt. Inschrijven kan weer!

Lunchen met sterren

Lunchen met sterren

Heb jij culinaire interesse en geef je hier graag gehoor aan in de keuken? Kom de bezoekers van het Odensehuis dan helpen de lunch voor te bereiden en te maken. Uiteraard eet je daarna gezellig een hapje mee!

Nieuwe collega!

Nieuwe collega!

Hoi, mijn naam is Mathilde. Per 1 juli ben ik gestart als projectmanager bij NL Cares Utrecht. Samen met Jord en Maaike vorm ik een klein maar fijn team. Mijn focus ligt op vrijwilligersactivatie; ik hoop dan ook veel mensen enthousiast te kunnen maken voor vrijwilligerswerk. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals, zo ook deze zomer, en doe ik aan yoga.

Vragen? Neem dan contact op met:

Inge Bomhof-Arends

Projectmanager Utrecht

inge@nlcares.nl
06 - 51 22 97 74

Jord Huffels

Projectmanager Utrecht

jord@nlcares.nl
06 - 13 25 26 69

Maaike de Vreede

Projectmanager Utrecht

maaike@nlcares.nl
06 - 43103038

Nieuwsbrief